Illustration for article titled Van egy ország a világon, ahol érdemes nézni az X-Faktort

Az új-zélandi műsor zsűritagja akkora hülyét csinált magából, hogy ma róla szól az internet.

Advertisement

Természetesen sose nézek X-Faktort, és nemcsak azért, mert nincs tévém, és csak Mezzót nézek rajta, de iszonyatosan nem is érdekel, kinek milyen hangja van, és hogy érdektelen emberek hogyan karaokéznak, a zsűritagok bájolgása pedig végképp taszító tud lenni. De ha itthon is ekkora idiótákat ültetnének be a stúdióba, mint Új-Zélandon, mindjárt más lenne a helyzet.

Ott ugyanis egy közepesen ismert angol énekesnő, Natalia Kills az egyik zsűritag, aki úgy került Új-Zélandra, hogy a férje, Willy Moon odavalósi, sőt, közepesen ismert popsztár is arrafelé, annyira, hogy ő is ott a zsűriben a feleségével együtt.

Kills hétvégi alakítása egy csapásra világhírűvé tette mindkettejüket: történt, hogy brutálisan lehordott egy versenyzőt, amiért az szerinte az ő férjét utánozta. A játékos, Joe Irvine bűne az volt, hogy ugyanúgy viseli a haját, mint ma a fiatalok igen nagy százaléka, plusz öltönyt viselt, ami Kills szerint kizárólag a férje privilégiuma.

Advertisement

"Botrányos! Gusztustalan! Nekem kínos ez, hogy itt ülök a jelenlétedben, és kitüntetlek azzal, hogy elmondom a véleményem. Nincs identitásod, és azért gondolod, hogy jól nézel ki, mert úgy nézel ki, mint a férjem!" – mondta egyebek között Natalia Kills, miközben a közönség fújolt, a többi zsűritag pedig a védelmébe vette Irvine-t, aki meglepően jól tűrte a nyilvános megszégyenítést.

A buliba beszállt Willy Moon is, aki a Psycho főszereplőjéhez, Norman Bateshez hasonlította Irvine-t. Nem meglepő, hogy a botrányos műsort olyan közfelháborodás követte, hogy a házaspárt kevesebb, mint 24 órával a történtek után kirúgták a műsorból.

Advertisement

A Twitter és a Tumblr meg tele van Natalie Killsszel és Willy Moonnal (kapnak hideget-meleget), a Buzzfeed pedig összeállítást is készített 26 férfi, aki Willy Moon külsejét nyúlja címmel, melyből kiderül, hogy Marlon Brando és David Beckham sem lenne sehol nélküle.

Advertisement

(via Buzzfeed)

Share This Story

Get our newsletter