Az új-zélandi műsor zsűritagja akkora hülyét csinált magából, hogy ma róla szól az internet.

Természetesen sose nézek X-Faktort, és nemcsak azért, mert nincs tévém, és csak Mezzót nézek rajta, de iszonyatosan nem is érdekel, kinek milyen hangja van, és hogy érdektelen emberek hogyan karaokéznak, a zsűritagok bájolgása pedig végképp taszító tud lenni. De ha itthon is ekkora idiótákat ültetnének be a stúdióba, mint Új-Zélandon, mindjárt más lenne a helyzet.

Ott ugyanis egy közepesen ismert angol énekesnő, Natalia Kills az egyik zsűritag, aki úgy került Új-Zélandra, hogy a férje, Willy Moon odavalósi, sőt, közepesen ismert popsztár is arrafelé, annyira, hogy ő is ott a zsűriben a feleségével együtt.

Kills hétvégi alakítása egy csapásra világhírűvé tette mindkettejüket: történt, hogy brutálisan lehordott egy versenyzőt, amiért az szerinte az ő férjét utánozta. A játékos, Joe Irvine bűne az volt, hogy ugyanúgy viseli a haját, mint ma a fiatalok igen nagy százaléka, plusz öltönyt viselt, ami Kills szerint kizárólag a férje privilégiuma.

Advertisement

"Botrányos! Gusztustalan! Nekem kínos ez, hogy itt ülök a jelenlétedben, és kitüntetlek azzal, hogy elmondom a véleményem. Nincs identitásod, és azért gondolod, hogy jól nézel ki, mert úgy nézel ki, mint a férjem!" – mondta egyebek között Natalia Kills, miközben a közönség fújolt, a többi zsűritag pedig a védelmébe vette Irvine-t, aki meglepően jól tűrte a nyilvános megszégyenítést.

A buliba beszállt Willy Moon is, aki a Psycho főszereplőjéhez, Norman Bateshez hasonlította Irvine-t. Nem meglepő, hogy a botrányos műsort olyan közfelháborodás követte, hogy a házaspárt kevesebb, mint 24 órával a történtek után kirúgták a műsorból.

Advertisement

A Twitter és a Tumblr meg tele van Natalie Killsszel és Willy Moonnal (kapnak hideget-meleget), a Buzzfeed pedig összeállítást is készített 26 férfi, aki Willy Moon külsejét nyúlja címmel, melyből kiderül, hogy Marlon Brando és David Beckham sem lenne sehol nélküle.

(via Buzzfeed)