Megnyilvánult a magyar bevándorló, aki sereget szervezne a többi magyar bevándorlóból, hogy hazajöjjenek, és elkergessék itthonról a bevándorlókat.

Szegedi Tam√°s a t√∂bb mint 30 ezer tagot sz√°ml√°l√≥ LION - Legnagyobb Info Oldal Nagy-Britanni√°ban nevŇĪ facbookos csoportba tette k√∂zz√© az al√°bbi felh√≠v√°st:

Dear Lion lak√≥k! Folyamatosan l√°tom h jonnek a posztok a bevandorl√≥kr√≥l √©s h mennyire szar ez √≠gy. Mi√©rt nem csin√°lunk valamit ha m√°r a szerencs√©tlen orsz√°gunk nem tesz semmit? Persze mindenki k√ľlf√∂ld√∂n van mert itt jobban meg√©lunk de hova fogunk majd hazamenni? Szerintem itt az idŇĎ! Toborozzunk itt is √©s otthon is. M√°s nem fog rendet tenni helyett√ľnk l√°thatj√°tok. Annyi magyar v√©r folyt m√°r a haz√°√©rt szerintem itt az ideje h mi is aldozatot hozzunk. V√°rom az √©p√≠tŇĎ √∂tleteket a ‚Äújajj szegeny menek√ľltek seg√≠ts√ľnk nekik‚ÄĚ allaspontu emberek pedig dugjak vissza a homokva a fej√ľket.

Rem√©lem mondanom sem kell, hogy mennyire k√©pmutat√≥ dolog √ļgy a bev√°ndorl√≥k ellen besz√©lni, hogy k√∂zben az ember maga is egy m√°sik orsz√°g ipar√°t √©s munkaerŇĎ- √©s fizet√©si viszonyait √©lvezi. FŇĎleg, hogy ŇĎket mondjuk a sz√≠riai menek√ľltekkel szemben nem √ľld√∂zi senki, hanem t√©nylegesen gazdas√°gi okokb√≥l hagyt√°k ott, m√°rmint itt a haz√°jukat: mert itt jobban meg√©l√ľnk. √Čs ezek ut√°n m√©g az√©rt agg√≥dik, hogy hova fogunk majd hazamenni?

A poszt al√° tartoz√≥ kommenteket is √©rdemes megn√©zni, sokan h√ľlyes√©gnek tartj√°k az eg√©szet, de van, amikor a k√ľlf√∂ld√∂n √©lŇĎ magyarok megmagyr√°zz√°k, hogy ŇĎk mi√©rt is sokkal jobbak, mint a Magyarorsz√°gra √©rkezŇĎ bev√°ndorl√≥k. Sokszor elŇĎker√ľl az EU szabad munkaerŇĎ√°raml√°sa, mint √©rv, amiben m√©g lehetne is valami, de tegy√ľk hozz√°, a csod√°latos Nagy-Britanni√°ban rengeteg a mindenf√©le keleti orsz√°gokb√≥l sz√°rmaz√≥ lakos is.

Senki sem mondja, hogy nincs probl√©ma a m√°s kult√ļr√°kb√≥l √©rkezŇĎk beilleszked√©s√©vel Eur√≥p√°ban, de egyr√©szt a n√°lunk t√©nylegesen letelepedŇĎ, egy√©b f√∂ldr√©szrŇĎl √©rkezŇĎ bev√°ndorl√≥k sz√°ma t√©nyleg √∂sszehasonl√≠thatatlanul kevesebb mondjuk a nagy-britanniaihoz k√©pest (ezen kb. √©vtizedes folyamat lenne v√°ltoztatni), m√°sr√©szt n√©zz√ľk meg, mekkora √∂r√∂m √∂vezte ugyanott p√°r √©ve a hatalmas sz√°mb√≥l √©rkezŇĎ, ugyancsak uni√≥s kelet-eur√≥pai vend√©gmunk√°sokat, √©l√ľk√∂n a feh√©r, katolikus lengyelekkel.

Advertisement

Van, aki szerint Angli√°ban dolgozni, ugyanaz, mint az Alf√∂ldrŇĎl a Dun√°nt√ļlra k√∂lt√∂zni:

...mi az eur√≥pai uni√≥ polg√°raik√©nt szabadon j√°runk-kel√ľnk a tagorsz√°gok k√∂z√∂tt, sz√≥val a sz√≥ szoros √©rtelm√©ben ez nem bev√°ndorl√°s, kiv√©ve ha neked az alf√∂ldrŇĎl a dun√°nt√ļlra t√∂rt√©nŇĎ k√∂lt√∂z√©s is azt jelenti.

ElŇĎker√ľl a fogadjon be a nappalij√°ba az egy csal√°dod, aki annyira seg√≠teni akar nekik √©rv is, r√°ad√°sul egy kannib√°loz√°ssal kar√∂ltve!

Lehet te egy cs√∂ves seg√©lyen √©lŇĎ bev√°ndorl√≥ vagy aki egy szinten van ezekkel.....de √©n nem!!! √Čn pr√≥b√°lok be illeszkedni de ezek a kannib√°lok meg sem pr√≥b√°lj√°k Szt√ľk mindenki alkalmazkodjon hozz√°juk mert ŇĎk ‚Äúmenek√ľltek‚ÄĚ Vigy√©l haza egy csal√°dot azt√°n seg√≠ts rajtuk, ha annyira v√©deni akarod...

Advertisement

Ugyanannál a felhasználónál tovább fokozódik a dolog:

Addig am√≠g nem akar ki irtani, meg√∂lni, megerŇĎszakolni, meglopni, ami√©rt v√©rt izzadtam azt elvenni Ezek meg pont ezt akarj√°k + m√©g a buzi vall√°sukat is r√°m tenni

Itt m√°r arr√≥l van sz√≥ hajsz√°l h√≠jj√°n hogy: mi vagy ŇĎk???