Illustration for article titled Van az embereknek eszük? – kérdezi a megfogdosott Morrissey

Az énekes szerint tapogatták a farkát és a heréit a San Franciscó-i reptéren. A biztonsági szolgálat szerint meg nem tapogatták. Ki tesz itt igazságot?

Advertisement

Az 56 éves énekes felháborodott a reptéren tapasztalt bánásmód miatt, és meg is írta az élményeit arról, hogy San Franciscóból repült volna Londonba:

A repülőtéri biztonsági személyzet egyik tagja megállított, leguggolt elém, és megtapogatta a péniszemet és a heréimet. Aztán gyorsan eltűnt a színről, amint megjelent egy idősebb kollégája.

Advertisement

Amikor aztán kifogást emelt volna, a biztonságiak tagadták a molesztálást, és azzal védekeztek, hogy ez csak Morrissey álláspontja. Az énekes azt mondja, semmi gyanúsat nem találtak a csomagjában, és semmi nem indokolta a motozást, tisztán szexuális támadás történt. A British Airways helyszínen lévő alkalmazottai azt javasolták, tegyen panaszt, de nem tett, mert szerinte az úgysem vezetett volna sehova. Úgyhogy a vitára maximum az tehet pontot, ha valaha kiadják a repülőtéri biztonsági kamera felvételeit.

Morrissey végül egy rá jellemző, melankolikusan lemondó kérdéssel zárta a sztorit: “Van az embereknek eszük?” A hír apropóján pedig megírhatom azt is, hogy Morrissey október 12-én fellép a Millenáris Teátrumban. Még nem tudom, hogy elmenjek-e.

Advertisement

(via Gawker)

Share This Story

Get our newsletter