Az énekes szerint tapogatták a farkát és a heréit a San Franciscó-i reptéren. A biztonsági szolgálat szerint meg nem tapogatták. Ki tesz itt igazságot?

Az 56 √©ves √©nekes felh√°borodott a rept√©ren tapasztalt b√°n√°sm√≥d miatt, √©s meg is √≠rta az √©lm√©nyeit arr√≥l, hogy San Francisc√≥b√≥l rep√ľlt volna Londonba:

A rep√ľlŇĎt√©ri biztons√°gi szem√©lyzet egyik tagja meg√°ll√≠tott, leguggolt el√©m, √©s megtapogatta a p√©niszemet √©s a her√©imet. Azt√°n gyorsan eltŇĪnt a sz√≠nrŇĎl, amint megjelent egy idŇĎsebb koll√©g√°ja.

Amikor azt√°n kifog√°st emelt volna, a biztons√°giak tagadt√°k a moleszt√°l√°st, √©s azzal v√©dekeztek, hogy ez csak Morrissey √°ll√°spontja. Az √©nekes azt mondja, semmi gyan√ļsat nem tal√°ltak a csomagj√°ban, √©s semmi nem indokolta a motoz√°st, tiszt√°n szexu√°lis t√°mad√°s t√∂rt√©nt. A British Airways helysz√≠nen l√©vŇĎ alkalmazottai azt javasolt√°k, tegyen panaszt, de nem tett, mert szerinte az √ļgysem vezetett volna sehova. √ögyhogy a vit√°ra maximum az tehet pontot, ha valaha kiadj√°k a rep√ľlŇĎt√©ri biztons√°gi kamera felv√©teleit.

Morrissey v√©g√ľl egy r√° jellemzŇĎ, melankolikusan lemond√≥ k√©rd√©ssel z√°rta a sztorit: ‚ÄúVan az embereknek esz√ľk?‚ÄĚ A h√≠r aprop√≥j√°n pedig meg√≠rhatom azt is, hogy Morrissey okt√≥ber 12-√©n fell√©p a Millen√°ris Te√°trumban. M√©g nem tudom, hogy elmenjek-e.

(via Gawker)