Valósággá vált az elcsépelt focivicc az MTK meccsén

Az egész stadion ott röhögött, hogy hahaha, a betegtologató gyorsabban fut, mint a játékosok. Most kiderült, hogy tényleg lefutotta Berbatovot is.

Advertisement

A 0-0-ás végeredmény ellenére egészen élvezhető volt az MTK-Vojvodina EL-selejtező, de a megdöbbentően sok, ezernél is több MTK-szurkolót egy jelenet tudta igazán felhevíteni. A második félidőben egy sérülés után bejöttek az MTK egészségügyi csapatának tagjai. Épp azon sajnálkoztunk, hogy a lerombolt Régi Szentélyből, vagyis a Hungária körúti stadionból a jelek szerint nem hozták el a kultikusan népszerű, kétszáz évesnek kinéző, kerekes betegtologató ágyat.

Amikor, a dolguk végeztével, a két hordágycipelő fickó egyike, aki alkatilag úgy nézett ki, mintha egy görög- és egy sárgadinnyéből lett volna összerakva, fantasztikus sprinttel távozott, keresztbeszágudlva a pálya háromnegyedét.

Advertisement

Ha MTK-meccsen használhatjuk egyáltalán az “örjöngés” kifejezést, hár most tényleg öröngött a lelátó, mi lelátótöltelékek meg minden elcsépelt beszólást tovább csépeltünk a pasi gyorsaságáról és a mi fáradó bálványaink vánszorgásáról.

Erre most azt olvasom, hogy a meccsen bevetették az összes játékos mozgását elemző InStat elemzőrendszert, ami kimutatta, hogy a Hős 54 méteres sprintet nyomott le, aminek a csúcsán 14 méteren át tartotta a 25,2 kilométerórás csúcssebességét. És ez nemzetközileg is értelmezhető eredmény. Dimitar Berbatov, a veterán, de még mindig elismert csatár a Monaco-Juve BL-elödöntőn pont ekkora csúcssebességre volt képes, csakhogy ő fele ekkora távon bírta tartani a 25 pluszt. Oké, hogy Berbatov nem húszéves villámcsatár, de még mindig van annyira jó, hogy egy BL-elődöntőben játsszon.

Share This Story

Get our newsletter