Illustration for article titled ​Vállalatot így még nem buzizott le parlamenti képviselő

Novák Elődnek nem szóltak a Jobbikban, hogy a párt éppen cukiskodó, a fiatalokat megszólító, a náciságot leplezni próbáló kampányt nyomat, így RTL-es fiúzott egyet.

Advertisement

Novák ma őszintén a világ elé tárta az erotikus fantáziáit az RTL szerkesztőségében folyó szexcsatákról. A Facebook-posztból kiderül, hogy mi Novák Előd szexálma: azon képzeleg, hogy álló helyzetben előhajtott felsőtesttel beléhatol egy férfi:

Hiába, no: aki az RTL-ben mélyre hajol, az ne csodálkozzon, ha lesznek ott lelkes jelentkezők, akik élnek a lehetőséggel…

Advertisement

Nekem is vannak homoerotikus álmaim, de másmilyenek, csak én visszafogott vagyok, és nem írok róluk közösségi oldalakon.

Novák a fenti mellett olyanokat is írt, hogy

Buzulni kellett állásuk megtartásáért egyes műsorvezetőknek a Retek Klubban

meg hogy

Ezután beindult a média világában egyre szervezettebbé váló, az érdekeit agresszívan érvényesítő homoszexuális lobbi (szebb jövőt nektek is, RTL-es fiúk!)

Advertisement

Valaki vigye már el ezt a szegény fickót szaunázni, vagy nem fogja sokáig bíni ezt a belső feszültséget, azon belül is a folyamatos vad fantáziálást az RTL-ről. A homoerotikus rohamot az váltotta ki a fiatal apukából, hogy Sebestyén Balázs és Vadon János pár napja csókolóztak a showműsorukban.

Share This Story

Get our newsletter