A brit tudĂłsok mĂĄr megint elemĂŒkben voltak. Összedobtak egy listĂĄt arrĂłl, mit tennĂ©nek meg az emberek, ha nagyon sok pĂ©nzt kapnĂĄnak Ă©rte, meg egy olyan listĂĄt is, hogy mit csinĂĄlnĂĄnak a sok kapott pĂ©nzzel.

KevĂ©s olyan szigetorszĂĄg van, aminek lakĂłira ennyire rĂĄnyomta a bĂ©lyegĂ©t a sziget lĂ©t. És nem, most nem arrĂłl van szĂł, hogy minden brit fĂ©rfi meleg Ă©s nem is arrĂłl, hogy csĂșnya emberek hĂĄzasodnak csĂșnya emberekkel ezzel Ășjabb Ă©s Ășjabb generĂĄciĂłjĂĄt lĂ©trehozva mĂ©g csĂșnyĂĄbb embereknek.

Mi - az egĂ©szen vilĂĄgon a legszebbkĂ©nt ismert Ă©s elismert magyarok - nyugodtan röhöghetĂŒnk a ronda briteken. TegyĂŒk hĂĄt ezt!

A brit fĂ©rfiak 10%-a otthagynĂĄ egymilliĂł fontĂ©rt a barĂĄtnƑjĂ©t.
A brit nƑk 5%-a otthagynĂĄ egymilliĂł fontĂ©rt a barĂĄtjĂĄt.A brit fĂ©rfiak 11%-a otthagynĂĄ egymilliĂł fontĂ©rt a legjobb barĂĄtjĂĄt.
A brit nƑk 50%-a mĂ©g a csokolĂĄdĂ©rĂłl is lemondana.
A britek 41%-a mĂ©g a sörrƑl is lemondana.
A britek többsĂ©ge leginkĂĄbb a csokirĂłl Ă©s gyorskajĂĄrĂłl, az alkoholrĂłl, valamint az AngliĂĄban Ă©lĂ©srƑl mondana le.
MeglepƑen sokan Ă©lnĂ©nek anyĂłsukkal 1 Ă©vig ennyi pĂ©nzĂ©rt, sƑt jĂł pĂĄran mĂ©g meztelenĂŒl is mennĂ©nek dolgozni a sok milliĂł forintnak megfelelƑ összegĂ©rt.

Na, és mit tennének a ronda britek a kapott egymillåval?

SzupererƑt vennĂ©nek.
Vagy egy Ășj munkahelyet.
Vagy egy Ășj testet.
Vagy Ășj barĂĄtot, barĂĄtnƑt.

Advertisement

Beszarok ezeken a ronda briteken.

[forrĂĄs]