A brit tud√≥sok m√°r megint elem√ľkben voltak. √Ėsszedobtak egy list√°t arr√≥l, mit tenn√©nek meg az emberek, ha nagyon sok p√©nzt kapn√°nak √©rte, meg egy olyan list√°t is, hogy mit csin√°ln√°nak a sok kapott p√©nzzel.

Kev√©s olyan szigetorsz√°g van, aminek lak√≥ira ennyire r√°nyomta a b√©lyeg√©t a sziget l√©t. √Čs nem, most nem arr√≥l van sz√≥, hogy minden brit f√©rfi meleg √©s nem is arr√≥l, hogy cs√ļnya emberek h√°zasodnak cs√ļnya emberekkel ezzel √ļjabb √©s √ļjabb gener√°ci√≥j√°t l√©trehozva m√©g cs√ļny√°bb embereknek.

Mi - az eg√©szen vil√°gon a legszebbk√©nt ismert √©s elismert magyarok - nyugodtan r√∂h√∂ghet√ľnk a ronda briteken. Tegy√ľk h√°t ezt!

A brit f√©rfiak 10%-a otthagyn√° egymilli√≥ font√©rt a bar√°tnŇĎj√©t.
A brit nŇĎk 5%-a otthagyn√° egymilli√≥ font√©rt a bar√°tj√°t.A brit f√©rfiak 11%-a otthagyn√° egymilli√≥ font√©rt a legjobb bar√°tj√°t.
A brit nŇĎk 50%-a m√©g a csokol√°d√©r√≥l is lemondana.
A britek 41%-a m√©g a s√∂rrŇĎl is lemondana.
A britek t√∂bbs√©ge legink√°bb a csokir√≥l √©s gyorskaj√°r√≥l, az alkoholr√≥l, valamint az Angli√°ban √©l√©srŇĎl mondana le.
MeglepŇĎen sokan √©ln√©nek any√≥sukkal 1 √©vig ennyi p√©nz√©rt, sŇĎt j√≥ p√°ran m√©g meztelen√ľl is menn√©nek dolgozni a sok milli√≥ forintnak megfelelŇĎ √∂sszeg√©rt.

Na, és mit tennének a ronda britek a kapott egymillával?

SzupererŇĎt venn√©nek.
Vagy egy √ļj munkahelyet.
Vagy egy √ļj testet.
Vagy √ļj bar√°tot, bar√°tnŇĎt.

Advertisement

Beszarok ezeken a ronda briteken.

[forr√°s]