B√°r ezek lepn√©k el az orsz√°got mostant√≥l √°prilis hatodik√°ig! Kopasz, test√©p√≠tŇĎ √Ādert minden v√°laszt√≥ker√ľletbe!

"Rohadt Vlagyi, a sex victors jelenség tanulmányozója"

Ezzel az aláírással kaptunk levelet az alkotótól, benne 6 olyan képpel, amilyen óriásplakátokat Rohadt Vlagyi a saját bevallása szerint a kampány utolsó hetében látni szeretne a városban és az egész országban.

Megn√©ztem a k√©peket, √©s most m√°r √©n is ugyanezt szeretn√©m. Milyen fantasztikus lenne, ha t√©nyleg ilyenek √°lln√°nak az utak mellett, mondjuk a fenti, "Kedves Viki n√©ni Putyinuni√≥ban" c√≠mŇĪ munka, gigantikusban. Igaz√°b√≥l m√°r f√©l √≥r√°ja vissza-visszat√©rve n√©zem a k√©peket. A test√©p√≠tŇĎ √Āder mindenk√©ppen telital√°lat, Orb√°n Viktor mint Fekete Gy√∂rgy fergeteges, a sz√°ris Szijj√°rt√≥ P√©ter nehezen felejthetŇĎ, de minden plak√°ton van egy rak√°s mellbev√°g√≥, remek r√©szlet. A k√©pek annyira megtetszettek, hogy nem b√≠rom ki, √©s azon meleg√©ben kiteszem ŇĎket, azt√°n, ha megtudok valami √©rdekeset a mŇĪv√©szrŇĎl, majd posztolok m√©g egyet.

√ćme az √∂t m√°sik √≥ri√°splak√°t, az elsŇĎ az "Elad√≥ a menyasszony", ami, a t√©m√°j√°nak megfelelŇĎen, az eg√©sz sorozat legcsintalanabb, egyben legcsajmagazinosabb darabja:

Advertisement

Az egyetlen olyan k√©p c√≠me, amelyiken nem szerepel a minisztereln√∂k, a "K√©miai kasztr√°l√°s". Rafin√°lt kompoz√≠ci√≥, amelyiken Nov√°k k√©pviselŇĎ rajong√≥ tekintete, illetve a minisztereln√∂k-jel√∂lti p√©nisz mozgatj√°k a bulit:

Advertisement

A legorbánosabb plakát az "Orbán él, élt, élni fog":

Advertisement

√Čn enn√©l a "Kolb√°szb√≥l lesz a schengeni hat√°r" c√≠mŇĪ k√©pn√©l kezdtem √°h√≠tozni arra, hogy a k√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k kezdje el borotv√°lni a fej√©t. A kolb√°sz elhelyez√©se akkora primk√≥s√°g, hogy csak tapsolni tudok neki:

Advertisement

A szem√©lyes kedvencem pedig a Vigad√≥ elŇĎtt tiltakoz√≥ mŇĪv√©szeket elcipelŇĎ Fekete Viktor √©s Orb√°n Gy√∂rgy, az alkot√°s c√≠me: "Nem lesz itten kort√°rs mŇĪv√©szet":

Advertisement

(A Vigadóban mi is jártunk a napokban, de sokkal hosszabban locsogtunk róla ennél a mesteri képnél.)