A korm√°ny bev√°ndorl√≥ellenes plak√°tkamp√°ny√°nak elsŇĎ konkr√©t, k√∂zter√ľletre kitett p√©ld√°ny√°t nem a hat√°r k√∂zeli s√°vba, hanem Rog√°n Antal Pasa parki h√°za el√© helyezt√©k el. √Čn raktam ki.

De ma d√©lelŇĎttre eltŇĪnt.

Eredetileg egy fot√≥ kedv√©√©rt rajzsz√∂geztem oda p√°r percre a kiprintelt plak√°tot a k√∂rny√©kbeli √ļj √°llatotvos √°rjegyz√©ke al√°, azt√°n mikor Albert felvetette, hogy √©rdekes lenne megn√©zni, mi t√∂rt√©nik vele, visszasz√∂geztem.

Akkor m√©g fogalmam sem volt arr√≥l, hogy az igazi kamp√°nyt ‚Äď hogy, hogy nem ‚Äď, a Rog√°nnal egy h√°zban √©lŇĎ Cset√©nyi Csaba szivar- √©s m√©diav√°llakoz√≥ rekl√°mc√©ge csin√°lta 300 milli√≥b√≥l.

Advertisement

Ma d√©lelŇĎttre pedig hŇĪlt helye volt a mŇĪvemnek.

Csod√°latos gondolat, hogy nem teljesen kiz√°rt: maga a fideszes frakci√≥vezetŇĎ szedte le. Onnan tudom, hogy nem kiz√°rt, hogy √©jjel r√°m csetelt egy k√∂rny√©kbeli kutyagazda, hogy k√©sŇĎ este a Pasa Park elŇĎtt az utc√°n tal√°lkozott Rog√°nnal, aki egy m√°sik f√©rfival besz√©lgetett s√©ta k√∂zben:

egy m√°sik fazonnal, lassan s√©t√°lgattak. terveket szŇĎttek, egy√©rtelmŇĪ

Fogalmam sincs, ki szedte le a miniplak√°tomat, de j√≥lesik azt gondolni, hogy t√©nyleg van 1 sz√°zal√©k es√©ly arra, hogy az ismert frakci√≥vezetŇĎ volt az. A plak√°tk√≠s√©rlet ezzel v√©get is √©rt.