Illustration for article titled Valaki leszedte a plakátomat Rogán háza elől. Lehet, hogy maga Rogán!

A kormány bevándorlóellenes plakátkampányának első konkrét, közterületre kitett példányát nem a határ közeli sávba, hanem Rogán Antal Pasa parki háza elé helyezték el. Én raktam ki.

Advertisement

De ma délelőttre eltűnt.

Illustration for article titled Valaki leszedte a plakátomat Rogán háza elől. Lehet, hogy maga Rogán!
Advertisement

Eredetileg egy fotó kedvéért rajzszögeztem oda pár percre a kiprintelt plakátot a környékbeli új állatotvos árjegyzéke alá, aztán mikor Albert felvetette, hogy érdekes lenne megnézni, mi történik vele, visszaszögeztem.

Advertisement

Akkor még fogalmam sem volt arról, hogy az igazi kampányt – hogy, hogy nem –, a Rogánnal egy házban élő Csetényi Csaba szivar- és médiavállakozó reklámcége csinálta 300 millióból.

Advertisement

Ma délelőttre pedig hűlt helye volt a művemnek.

Csodálatos gondolat, hogy nem teljesen kizárt: maga a fideszes frakcióvezető szedte le. Onnan tudom, hogy nem kizárt, hogy éjjel rám csetelt egy környékbeli kutyagazda, hogy késő este a Pasa Park előtt az utcán találkozott Rogánnal, aki egy másik férfival beszélgetett séta közben:

egy másik fazonnal, lassan sétálgattak. terveket szőttek, egyértelmű

Fogalmam sincs, ki szedte le a miniplakátomat, de jólesik azt gondolni, hogy tényleg van 1 százalék esély arra, hogy az ismert frakcióvezető volt az. A plakátkísérlet ezzel véget is ért.

Share This Story

Get our newsletter