Valaki karácsonykor pszichohorrort játszott ezzel a soproni férfival

Illustration for article titled Valaki karácsonykor pszichohorrort játszott ezzel a soproni férfival

Bálint Zoltánnak először egy javítható kellemetlenséggel kezdődött a karácsony. Aztán édesanyja sírjának meggyalázásával folytatódott. Senki sem érti, miért történt.

Advertisement

December 23-án kinyomták a zárát pillanatragasztóval. Következő nap kicseréltette őket. Szenteste viszont egy Hitchcock-kal keresztezett Fűrészbe illő csomagot kapott:

Az igazán megdöbbentő és gyalázatos dolog szenteste ért. A családi vacsoráról hazaérve vettem észre, hogy a bejárati ajtó kilincsére ismeretlenek egy nylon táskában kiakasztották az édesanyám sírján lévő fejfa összetört darabjait.

Advertisement

Bálint Zoltán tavaly költözött vissza Londonból Sopronba azért, hogy a beteg édesanyja, a kisalföld.hu szerint a városszerte ismert optikus, Hideg Anna mellett lehessen. Gabnai Sándor esperes sem érti a történteket:

Érthetetlen, hogy bárki is ilyen tettre volt képes. Nem értjük a szándékot, hiszen Hideg Annát és családját Sopron szerte szerették, tisztelték, megbecsülték. Nem tudok másra gondolni, mint vandalizmusra.

Advertisement

Zoltán azért fordult a Kisalföldhöz, mert teljesen tanácstalan. Facebookra ugyancsak kitette a tetteseket kereső felhívást, de most abban reménykedik, hogy hátha a nagyobb figyelem eredménnyel fog járni.

Az ügyben a Soproni Rendőrkapitányságon tulajdon elleni szabálysértés miatt, ismeretlen személy ellen indult eljárás.

Advertisement

[kisalfold.hu]

Share This Story

Get our newsletter