B√°lint Zolt√°nnak elŇĎsz√∂r egy jav√≠that√≥ kellemetlens√©ggel kezdŇĎd√∂tt a kar√°csony. Azt√°n √©desanyja s√≠rj√°nak meggyal√°z√°s√°val folytat√≥dott. Senki sem √©rti, mi√©rt t√∂rt√©nt.

December 23-√°n kinyomt√°k a z√°r√°t pillanatragaszt√≥val. K√∂vetkezŇĎ nap kicser√©ltette ŇĎket. Szenteste viszont egy Hitchcock-kal keresztezett FŇĪr√©szbe illŇĎ csomagot kapott:

Az igaz√°n megd√∂bbentŇĎ √©s gyal√°zatos dolog szenteste √©rt. A csal√°di vacsor√°r√≥l haza√©rve vettem √©szre, hogy a bej√°rati ajt√≥ kilincs√©re ismeretlenek egy nylon t√°sk√°ban kiakasztott√°k az √©desany√°m s√≠rj√°n l√©vŇĎ fejfa √∂sszet√∂rt darabjait.

Bálint Zoltán tavaly költözött vissza Londonból Sopronba azért, hogy a beteg édesanyja, a kisalföld.hu szerint a városszerte ismert optikus, Hideg Anna mellett lehessen. Gabnai Sándor esperes sem érti a történteket:

√Črthetetlen, hogy b√°rki is ilyen tettre volt k√©pes. Nem √©rtj√ľk a sz√°nd√©kot, hiszen Hideg Ann√°t √©s csal√°dj√°t Sopron szerte szerett√©k, tisztelt√©k, megbecs√ľlt√©k. Nem tudok m√°sra gondolni, mint vandalizmusra.

Zolt√°n az√©rt fordult a Kisalf√∂ldh√∂z, mert teljesen tan√°cstalan. Facebookra ugyancsak kitette a tetteseket keresŇĎ felh√≠v√°st, de most abban rem√©nykedik, hogy h√°tha a nagyobb figyelem eredm√©nnyel fog j√°rni.

Advertisement

Az √ľgyben a Soproni RendŇĎrkapit√°nys√°gon tulajdon elleni szab√°lys√©rt√©s miatt, ismeretlen szem√©ly ellen indult elj√°r√°s.

[kisalfold.hu]