"P√°r hete √©szrevettem, hogy romlott a szemem" ‚Äď ki gondoln√°, hogy egy bejegyz√©s, ami √≠gy indul, √ļgy fog befejezŇĎdni, hogy "nyomj egy friendsie-t a bar√°taiddal, mik√∂zben Somersbyztek"? Oravecz N√≥ra vil√°g√°ban mindent lehet!

R√©g foglalkoztunk az √∂szt√∂nd√≠jjal Amerik√°b√≥l blogol√≥ √≠r√≥nŇĎvel, pedig minden bejegyz√©s√©ben megfontol√°sra m√©lt√≥ b√∂lcsess√©gekre akadhatunk. Most viszont olyan t√∂rt√©nt, amitŇĎl arcunkra fagyott az id√ľlt mosoly: a legut√≥bbi bejegyz√©s √ļgy indul, mint egy szokv√°nyos Oravecz-poszt, a v√©g√©re azonban Somersby-nyerem√©nyj√°t√©kba torkollik.

A szerzŇĎ elŇĎsz√∂r azon tŇĪnŇĎdik, mi lenne, ha elvesz√≠ten√© a l√°t√°s√°t, de azt√°n r√°j√∂n, hogy "aki mag√°ban megtal√°lja a boldogs√°got, hazatal√°l", majd eljutunk oda, hogy fontosak a bar√°tok. √Čs mit csin√°l Oravecz N√≥ra a bar√°taival? Nem tal√°lj√°tok ki: Somersbyzik! √Čs mivel most Amerik√°ban van, hi√°nyoznak a k√∂z√∂s Somersbyz√©sek :(((

Advertisement

√Čs akkor, amikor m√°r √ļjra visszajutottunk oda, hogy "meg kell √©lni a pillanatot", bombak√©nt robban az utols√≥ bekezd√©s: "Merd meg√©lni √©s meg√∂r√∂k√≠teni a pillanatot. Nekem is az seg√≠t most √°t√©lni a nehezebb napokat. Nyomj egy friendsie-t a bar√°taiddal, mik√∂zben Somersbyztek!" Persze, a legjobb friendsie tulajdonosa Oravecz N√≥ra-k√∂nyvet nyer, √©s a felt√∂ltŇĎk k√∂z√∂tt egy ciderm√°rka ‚Äď nem √°rulom el, melyik ‚Äď aj√°nd√©kait is kisorsolj√°k hetente. Nem is tudom hirtelen, kinek kell itt fel√°llva tapsolni, az √≠r√≥nŇĎnek vagy a rekl√°m√ľgyn√∂ks√©gnek. Csak sajn√°lni tudom, hogy V√©gh Antal ezt nem √©rhette meg, ŇĎ igaz√°n √©rt√©kelni tudn√° a tan√≠tv√°nyt.

(via taste.like tumblr)

EDIT: Dukai Regina is nyomja a friendsie-t a barátaival, nem csak Nóra. De az sokkal kevésbé szórakoztató.