Tusv√°nyoson nemcsak a Vez√©nylŇĎ T√°bornok √ör j√°rt √°m, de fell√©pett a Kiscsillag is, √©s a frontember√©t egy eg√©szen sz√ľrre√°lis besz√©lget√©s erej√©ig a helyi vide√≥sok is meginterj√ļvolt√°k.

B√°r a vide√≥ egy hetes, m√©g nem futotta be azt a karriert, amit meg√©rdemelne, ugyanis v√©lhetŇĎen mind a riportert, Ozsv√°th Zsuzsit, mind pedig Lovasi Andr√°st lestrap√°lta a fesztiv√°losdi. √Čppen ez√©rt nagyon √∂r√ľl√∂k, hogy az √©n fesztiv√°lokon k√©sz√ľlt interj√ļim csak √≠r√°sban jelentek meg.

A legjobb k√©rd√©s: "√Čn elk√©pzeltem egy ilyen f√∂ldrajzi koordin√°ta-rendszert, elhelyeztelek titeket, mondjuk a zenekarral meg t√©ged is egy ilyen t√©rk√©pen: ti vagytok a Kis-tartom√°nyok. Most z√°r√≥jelesen: Kisp√°l, Kiscsillag, Kisteh√©n meg Kis, √©s ha mondjuk ennek a kir√°lys√°gnak te vagy a Lovas kir√°lya, akkor mondd el, k√©rlek, hogy milyen ez az udvar, teh√°t milyen itt √©lni? √Čs hogyha ezt nagyon megunn√°d, mert valami√©rt nem mŇĪk√∂dik, milyen bolyg√≥ra k√∂lt√∂zn√©l?" √Čs ami m√©g jobb, hogy Lovasi erre megpr√≥b√°l rendesen v√°laszolni.

(via Gróf Balázs)