This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Vajon miről beszélget itt a riporter Lovasi Andrással?

Tusványoson nemcsak a Vezénylő Tábornok Úr járt ám, de fellépett a Kiscsillag is, és a frontemberét egy egészen szürreális beszélgetés erejéig a helyi videósok is meginterjúvolták.

Advertisement

Bár a videó egy hetes, még nem futotta be azt a karriert, amit megérdemelne, ugyanis vélhetően mind a riportert, Ozsváth Zsuzsit, mind pedig Lovasi Andrást lestrapálta a fesztiválosdi. Éppen ezért nagyon örülök, hogy az én fesztiválokon készült interjúim csak írásban jelentek meg.

A legjobb kérdés: "Én elképzeltem egy ilyen földrajzi koordináta-rendszert, elhelyeztelek titeket, mondjuk a zenekarral meg téged is egy ilyen térképen: ti vagytok a Kis-tartományok. Most zárójelesen: Kispál, Kiscsillag, Kistehén meg Kis, és ha mondjuk ennek a királyságnak te vagy a Lovas királya, akkor mondd el, kérlek, hogy milyen ez az udvar, tehát milyen itt élni? És hogyha ezt nagyon megunnád, mert valamiért nem működik, milyen bolygóra költöznél?" És ami még jobb, hogy Lovasi erre megpróbál rendesen válaszolni.

Advertisement

(via Gróf Balázs)

Share This Story

Get our newsletter