Ha vannak napok az √©vben, amikor az embereket egy√°ltal√°n nem √©rdeklik h√≠rek, nem is igaz√°n t√∂rt√©nik semmi, pang a levegŇĎ, a v√≠z √©s az internet is, √©s abb√≥l lesz h√≠r, hogy a Balaton partj√°n rohad egy nagy hal, akkor a 40 fokos j√ļliusi h√©tv√©g√©k ilyenek.

Viszont azt is megfigyeltem, hogy az ellenz√©ki p√°rtok sajt√≥oszt√°lyai soha nem pihennek, egy-k√©t k√∂zlem√©ny ilyenkor is becs√ļszik. L√°ssuk, mi miatt kongatj√°k a v√©szharangot a t√≥parti d√∂gl√©s helyett-mellett.

PM: A Dag√°ly f√ľrdŇĎ utols√≥ napjai √©s a fagyilkos Fidesz

A P√°rbesz√©d Magyarorsz√°g√©rt a Dag√°ly Garancsi-f√©le fel√ļj√≠t√°sa miatt agg√≥dik, holnap bez√°r a f√ľrdŇĎ kedvenc csal√°di medenc√©je, √©s ny√°r v√©g√©n lakat ker√ľl az √©vi k√∂zel f√©lmilli√≥ l√°togat√≥t fogad√≥, egyed√ľl√°ll√≥ uszoda-, strand- √©s term√°lf√ľrdŇĎ-komplexumra. Az √∂nrendelkez√©ssel legkev√©sb√© sem b√≠r√≥ f√°kat is f√©ltik: t√∂bb tucatnyi, ak√°r 10-13 m√©teres koron√°j√ļ f√°t v√°gnak ki, √©s t√∂bb t√≠zezer helyi lakos √©let√©t keser√≠tik meg.

Advertisement

MSZP: Navracsics b√°tor ki√°ll√°sa az orb√°ni oktat√°spolitik√°val szemben

Ujhelyi Istv√°n √∂r√ľl, mert Navracsics Tibor ki√°llt a soksz√≠nŇĪ felsŇĎoktat√°si rendszer √©s az int√©zm√©nyek auton√≥mi√°ja mellett, ezt pedig √ļgy √©rtelmezt√©k, hogy a politikus szembement a Fidesz elveivel.

Jobbik: Vedd a hazait, védd a hazait!

A c√≠mrŇĎl elŇĎsz√∂r egy j√≥ szal√°mi jutott az eszembe, de kaj√°r√≥l most sz√≥ sincs. K√°b√© ezer √ļj busz beszerz√©s√©t tervezik a region√°lis k√∂zleked√©si k√∂zpontok, aminek nagyon √∂r√ľlnek Vona G√°bor√©k, viszont k√∂zben azt is k√∂vetelik, hogy a t√≠zmilli√°rdos √ľzlet ‚Äď ellent√©tben az eddigiekkel ‚Äď ne a k√ľlf√∂ldi szereplŇĎket gyarap√≠tsa.

Advertisement

MSZP: Megh√≠v√≥: DermesztŇĎ sz√°mok √©s dermesztŇĎ mondatok ‚Äď Direkt hagy a korm√°ny veszni egy eg√©sz gener√°ci√≥t?

A szocialisták holnapi sajtótájékoztatója igazán csábítóan hangzik a kánikulában ezzel a fagyos tematikával, ennek ellenére esélyes, hogy kihagyom. Pedig Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja fog beszélni.

LMP: A Fidesz h√°rom csap√°sa a Balaton ellen 1.

Az LMP-sek akkora csal√≥d√°st okoztak Schiffer Pumped Andr√°s EFOTT-os szerepl√©s√©vel, hogy szerintem akkor sem menn√©k el a sajt√≥t√°j√©koztat√≥jukra ‚Äď ahol fogadok most sem lesz √©p√≠tkezŇĎs, rom√°n diszk√≥ ‚Äď ha nem Balatonalm√°diban lenne. De ott lesz, √©n viszont Budapesten. Pedig borzaszt√≥an k√≠v√°ncsi lenn√©k, hogy a korm√°nyp√°rt mit v√©tett a t√≥ ellen. Vagy tal√°n sz√≥ szerint kell √©rteni a c√≠met, √©s Orb√°n Viktor Xerx√©sz m√≥dj√°ra megkorb√°csoltatta magyar tengert?

Advertisement

Jobbik: A Jobbik a NAIH-hoz fordul a szurkolói kártyák adatainak botrányos kezelése miatt

Loki-drukkerek szerint a szurkol√≥i k√°rtya sz√°m√°nak megad√°s ut√°n b√°rmilyen kital√°lt PIN-k√≥ddal be lehet l√©pni a rendszerbe, √©s azt√°n megn√©zni a tulajdonos adatait, sŇĎt, ak√°r jegyet is lehet √≠gy v√°s√°rolni. A Jobbik dr√°mai hangv√©telŇĪ k√∂zlem√©nyben ‚Äď ez az √ľv√∂ltŇĎ adatv√©delmi hi√°nyoss√°g teljesen feleslegess√© teszi a n√©vre sz√≥l√≥ jegy√©rt√©kes√≠t√©st ‚Äď jelenti be, hogy az adatv√©delmi hat√≥s√°ghoz fordulnak, hogy kider√ľlj√∂n, csak a debreceni drukkereket √©rinti-e a probl√©ma, vagy az √∂sszes k√°rtyatulajdonost.