Illustration for article titled ​Vajon miért szivárogtatja ki mindig Habony Árpád, hogy kivel jár?

A miniszterelnök főtanácsadója már nem az állítólag tökéletes testű Regős Lilivel (26) jár, bármit is jelentsen a járás meg a tökéletes test. Hanem egy másik modellel. De hogyhogy mindig kiderül, kit fúr éppen a Csiporgó Hangú Nyugdíjaslekaratéző?

Advertisement

Már megint cikk jelent meg arról a Blikkben, hogy kivel kavar Habony Árpád. Akit ez tényleg érdekelne, valami modellalkatú barnával, aki nem azonos azzal a Lilivel, akivel nemrég a római repülőre való felszállás közben fotózták le.

Csakhogy ilyen hírek nálunk nem nagyon jelennek meg olyanról, aki nem akarja, hogy ilyen hírek megjelenjenek róla. A magyar pletykalapokban van sokminden, de pletyka garantáltan sohasem. Habonyról viszont mindig egész pontosan tudni, hogy éppen kivel kavar. Most úgy képzelem, hogy van egy vadásztrófea-szobája a híres, V. kerületi önkormányzat által felújított lakásban. Ahol nem szárított bivaly- és oroszlánfejek, hanem Blikk- és Bors-cikkek lógnak a falon, ő pedig egy duplacsövű Winchester helyett egy Bugatti-kulcsot pörgetve mászkál ezek előtt, és néha azt kiáltja, hogy

Advertisement

BUMM!

Share This Story

Get our newsletter