Illustration for article titled Vajon mi történhetett Diplóval?!

Tegnap az A38 Hajóra sebtében meghirdettek egy ingyenes bulit, melyen a világ egyik legnépszerűbb elektronikus tánczenei sztárja is játszott volna a szigetes fellépése után. Nem játszott.

Advertisement

Diplo ugyanis rosszullétre hivatkozva lemondta a bulit, pedig nem sokkal előtte még nem úgy tűnt, hogy bármi baja is volna, amikor a Major Lazerrel játszott a Szigeten.

Hogy pontosan mi történt vele, azt senki nem tudja, Diplo mindenesetre még csak elnézést sem kért, csak annyit írt az Instagramon, hogy Skrillex ébresztette telefonon ma reggel 8-kor. A szervezőknek csak annyit mondott, rosszul van, és nem jön.

Advertisement
Illustration for article titled Vajon mi történhetett Diplóval?!

A legviccesebbek azok a kommentek a tegnapi buli szervezőinek a Facebookján, akik szerint eleve kamu volt az egész (pedig maga Diplo is meghirdette a Twitteren), és akik rajtuk kérik számon, hogy hiába taxiztak be/fogyasztottak üdítőt.

Advertisement

Természetesen távol áll tőlem a káröröm bármilyen formája, de Diplónál irritálóbb figurát hirtelen nem tudnék mondani a mai popzenei elitből, pedig amikor öt éve itt volt, és még interjú is készült vele a Quartra (agent x kommentelő segített előásni, itt olvasható), teljesen jó arcnak tűnt, sőt, még a hasonló after bulijára is elment. Ennyit tesz pár év a popszakmában :(

Share This Story

Get our newsletter