Tegnap az A38 Haj√≥ra sebt√©ben meghirdettek egy ingyenes bulit, melyen a vil√°g egyik legn√©pszerŇĪbb elektronikus t√°nczenei szt√°rja is j√°tszott volna a szigetes fell√©p√©se ut√°n. Nem j√°tszott.

Diplo ugyanis rosszull√©tre hivatkozva lemondta a bulit, pedig nem sokkal elŇĎtte m√©g nem √ļgy tŇĪnt, hogy b√°rmi baja is volna, amikor a Major Lazerrel j√°tszott a Szigeten.

Hogy pontosan mi t√∂rt√©nt vele, azt senki nem tudja, Diplo mindenesetre m√©g csak eln√©z√©st sem k√©rt, csak annyit √≠rt az Instagramon, hogy Skrillex √©bresztette telefonon ma reggel 8-kor. A szervezŇĎknek csak annyit mondott, rosszul van, √©s nem j√∂n.

A legviccesebbek azok a kommentek a tegnapi buli szervezŇĎinek a Facebookj√°n, akik szerint eleve kamu volt az eg√©sz (pedig maga Diplo is meghirdette a Twitteren), √©s akik rajtuk k√©rik sz√°mon, hogy hi√°ba taxiztak be/fogyasztottak √ľd√≠tŇĎt.

Advertisement

Term√©szetesen t√°vol √°ll tŇĎlem a k√°r√∂r√∂m b√°rmilyen form√°ja, de Dipl√≥n√°l irrit√°l√≥bb figur√°t hirtelen nem tudn√©k mondani a mai popzenei elitbŇĎl, pedig amikor √∂t √©ve itt volt, √©s m√©g interj√ļ is k√©sz√ľlt vele a Quartra (agent x kommentelŇĎ seg√≠tett elŇĎ√°sni, itt olvashat√≥), teljesen j√≥ arcnak tŇĪnt, sŇĎt, m√©g a hasonl√≥ after bulij√°ra is elment. Ennyit tesz p√°r √©v a popszakm√°ban :(