Tibi atya az egyik legnagyobb magyar facebookos jelens√©g, a virtu√°lis √°lpap oldal√°t majdnem 800 ezeren l√°jkolt√°k, √ļgyhogy az egy√ľttmŇĪk√∂d√©se a belv√°rosi Fr√∂ccskocsm√°val el√©g j√≥ rekl√°m lehetett a helynek. Hogy a fenti k√©p is valami √∂tletes kamp√°ny r√©sze-e, azt √ļgyse lehet biztosan tudni.

Az√©rt megpr√≥b√°ltam ut√°naj√°rni a dolognak, √©s √°tugrottam a sz√≥rakoz√≥helyre, ami ugyan z√°rva volt, de pont tal√°ltam ott p√°r embert, az egyik√ľk ErŇĎs Norbertk√©nt mutatkozott be, azt mondta ŇĎ az √ľgyvezetŇĎ. Amikor megk√©rdeztem, hogy komoly-e az √∂sszez√∂rren√©s Tibi aty√°val annyit mondott, nem nevezn√© komolynak, de a poszt nem valami rekl√°m r√©sze: a c√©gpolitik√°ban t√°madtak n√©zetelt√©r√©sek, de a r√©szletekbe nem akart belemenni.

A Fr√∂ccskocsma FB-oldal√°t ‚Äď ahogy Tibi atya is √≠rja ‚Äď az√≥ta t√©nyleg nem lehet el√©rni, csak egy √©rdekes helyes√≠r√°s√ļ check-in oldalt tal√°ltam, illetve egy olyan lapot, amit eddig 76 ember l√°jkolt, √©s amin m√©g a t√©rk√©p is rossz c√≠mre mutat.

A kocsma homlokzata viszont még mindig tele van aggatva Tibi atya arcképével.

Advertisement

via elefanii