A fiatalasszony babát kért születésnapjára a kormányzati filmmogultól – írja a Blikk. Nem játékot, igazit. Vajnáné Tímea ma tölti be a 32-t, és hogy ténylegesen mit fog kapni tehetős férjtől, az még nem derült ki eddig. De Andy úriember, aki mindig tudja, mi kell a nőnek.

Advertisement

Ez meg egy idézet az asszonykától:

Mindig is érdekelt a jóslás, ezért körülbelül három évvel ezelőtt megkerestem egy cigányasszonyt, aki nagyon jó jósnőnek számít, és megkértem, hogy tanítson, mert úgy éreztem, hogy van képességem erre. Valóban így lett, ő is megerősített ebben. Nemcsak a környezetemnek szoktam kártyát vetni, hanem magamnak is. Amikor még a kapcsolatunk elején voltunk Andyvel, és még szóba se került az esküvő, többször is jósoltam magamnak, és mindig az jött ki vele kapcsolatban, hogy esküvő és kislány. Az egyik jóslatom már bejött, remélem, hamarosan a másik is teljesülni fog, bár inkább fiús anyaként tudom elképzelni magam, de persze mindegy a neme, az a lényeg, hogy a gyermekünk egészséges legyen!

Advertisement

A félreértések elkerülése végett: Tímea tudja, hogy nem azonnal kaphatja meg a kisfiút Andytól – vagy akár a kislányt –, igazából azt szeretné, ha 35 éves koráig teljesülne be az álma.

Share This Story

Get our newsletter