Mindig az olvasók a legjobb politológusok és szintetizálók.

A nyertes ez√ļttal a fantasztikus Photoshop-munk√°ss√°g√°r√≥l is ismert Miszterg, gratul√°lunk, ma ŇĎ kapja a G. Fodor G√°bor szempill√°ival d√≠sz√≠tett v√°ndorkup√°t.

A kommentet ahhoz a posztunkhoz fŇĪzte, amiben Vona G√°bor Jobbik-eln√∂k a kor√°bban cig√°ny√∂l√©srŇĎl elm√©lkedŇĎ mezŇĎt√ļri gyŇĎztest arra k√∂telezte, hogy 3 napra k√∂lt√∂zz√∂n be egy cig√°ny sz√°rmaz√°s√ļ jobbikoshoz.

Advertisement

Vona a jelek szerint annyira komoly n√©pp√°rti √°lmokat d√©delget, hogy k√∂zlem√©nye egyik mondat√°val megpr√≥b√°lta megsz√≥l√≠tani a magyars√°g minimum egytized√©t kitevŇĎ sz√≥viccfanatikusok milli√≥s t√°bor√°t is:

V√°llalhatatlan kijelent√©sei miatt √©s a Jobbik val√≥di programj√°val val√≥ azonosul√°sa √©rdek√©ben K√∂t√©l J√°nost a p√°rt eln√∂kek√©nt arra k√∂teleztem, hogy h√°rom napra k√∂lt√∂zz√∂n a Jobbik cig√°ny sz√°rmaz√°s√ļ hajd√ļszoboszl√≥i eln√∂k√©hez, J√≥n√°s K√°lm√°nhoz.

Gazda szerkesztŇĎ hozz√°fŇĪz√©se: kiemelt dics√©retet √©rdemel R√©zorrkapit√°ny is, aki √ļgyszint√©n lecsapott a dologra, √©s azonnal bonyolultabb √∂sszef√ľgg√©srendszerbe helyezte.