És vajon fideszes lenne-e Déri János, ha élne? Morbid interjú a Gyurcsány-imádó egykori tévésztárral.

Progresszív délutánt kívánok mindenkinek egy zseniális Vágó István-interjúval, amit a tévésztárságból a Gyurcsány-szerelme miatt kihulló műsorvezető a DK-s Hírhatárnak adott.

Az interjú csúcspontjai:

- Az állami cégeknek legyen kötelező arányosan hirdetni a jobb- és baloldali médiában. a kulcsmondat: "Te elhiszed, hogy csak a jobboldali emberek lottóznak?"

- Vágó hihetlen módon arról beszél, hogy ha Déri János élne, tuti nem lenne fideszes. Itt Füzessy L. Sándor, az interjú készítője is megérdemli a díjat a kérdéséért: "- Most szerinted a Fidesz oldalán, a „nemzeti” oldalon állna?"

Advertisement

- Vágó azon kesereg, hogy nálunk a politikai pártállásuk, és nem a teljesítményük alapján minősítenek előadókat. Majd bevallja, hogy ő is pont ilyen, hiszen nagyon bírja Fábry Sándort, mégsem volt hajlandó elmenni a műsorába, mert a Fábry egyszer leköpte Gyurcsány arcképét. "Itt van például Fábry Sándor, akit annak ellenére, hogy nem voltam hajlandó elmenni a műsorába, én kiváló tehetségű embernek tartom, nézem is - sokakkal ellentétben, akik jobboldalisága miatt nem hajlandóak erre."

- Vágó végül felállította a szezon politikai egyenletét, miszerint Orbán bűnei = Gyurcsány bűnei X 1000.

- Az interjú két utolsó kérdése a következő: "Felcsút, stadion?", illetve "Fidesz, Orbán-kormány?"