This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Vágó István sírva fakadt a Facebookon

Illustration for article titled ​Vágó István sírva fakadt a Facebookon

A nemzet kvízmestere iszonyú szomorú az összefogás brutális veresége miatt, de azt én egyelőre nem értem, hogy kitől kell búcsúzni. Lemondott Gyurcsány? Vagy mi van?

Búcsú a bűnbaktól.

Tisztelt fikázók, mi lesz veletek? Eddig még volt valaki, akinek a nyakába varrtátok a várható, majd bekövetkezett vereséget, de most, hogy az összefogás pártjai ismét önállóan indulnak a következő választáson, kire zúdítjátok majd az indulataitokat? A beteges fóbiáitokat?

Persze, ti megmondtátok. Ez hiteles, az hiteltelen. Új arc kell vagy "leharcolt" figurák? Többet foglalkoztatok az ellenzéki győzelem lehetetlenségével, mint a Jobbik erősödésével. 2006-tal, mint 2014-gyel. Egy szakácskönyvvel, mint a felcsúti stadionnal. "Trükkök százaival", mint trükkök ezreivel. Kicsit se érzitek felelősnek magatokat a kialakult helyzetért?

Miről fogtok majd írni legközelebb? "Az elkúrásról"? Arról, hogy "Nem azt mondták, Feri!"? Az aggodalmaitok passzé, kereshettek új céltáblát.

Ennek ugyanis most már vége, szegény barátaim. Én nem tudom, kinek szurkoltatok idáig - ha volt ilyen egyáltalán. Vagy a "mindenki hülye" nyegle alapállása lenne munkásságotok értelme? Tekintsétek ezek után, kérlek, a nektek oly ellenszenves kis csoportosulás létezését fájdalmas adottságnak, amellyel nem érdemes annyit foglalkozni. Vagy legalábbis nem többet, mint a politikai palettán található többivel.

Aztán majd meglátjuk.

Én sem tudom, kinek szurkoltatok eddig, de valaki foglalja nekem össze az eszmei mondanivalót, különös tekintettel a jövőképére, mert bajban vagyok.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter