This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Vágó Gábort börleszkszínésszé tette a sunyító komcsi

Neki nem lesz gondja, ha esetleg kiesik a parlamentből 2014-ben!

Bár itt Vágó kiváló arcmimikája a téma, amint Lukács Zoltán szocialista frakcióvezető-helyettes sajtótájékoztatóján ellopja a showt, álljon itt azért két szó a kontextusról. Az MSZP kivételesen sunyi módszerekkel akadályozta meg eddig a Horváth András ex-NAV-dolgozó által kirobbantott sokszáz milliárdos áfacsalási botrány parlamenti vizsgálatát. Azt mondják ugyanis, hogy nem hajlandók aláírni a vizsgálóbizottség felállítását kérő papírt, ha azt a Jobbik is aláírja. Korábban ez nem volt nekik probléma, mármint együtt aláírni a rasszistákkal, most is azért cseleznek, mert a Horváth által meglebegtetett ügyek komoly része az ő kormányaik alatt zajlott.

Advertisement

A pletykák szerint a magyar pártok kampányait az autópályaépítéseken ellopott és visszacsorgatott összegek mellett a politikaliag motivált kiskereskedelmi láncok ÁFA-csalásból származó milliárdjai finanszírozzák nem kis részben. Így azonnal érthető, a Fidesz és az MSZP miért kötött hallgatólagos koalíciót Horváth elhallgattatására, illetve hogy az ilyen pénzekből valósznűleg sosem részesült az LMP miért igyekszik ennyire ütni a vasat.

És az igazság kedvéért tegyük hozzá, hogy ha Vágót istenítjük az arcjátékáért, Lukácsnál nem sok"profi" tudná jobban érzékeltetni 2 drb arcmozdulattal, hogy éppen simlizik.

Advertisement

[via gesundheit]

Share This Story

Get our newsletter