Az egykori LMP-s képviselő a hármashatárhegyi reptéren drónozott a haverokkal, amikor elhajtott mellettük a mérges arcú Simicska. Őrült sztori, de annyi legalább kiderül belőle, hol lakik az Ember Aki Állítólag Kiesett Orbán Kegyeiből Vagy Mégsem.

Ha Vágó Gábor századeleji novellista lenne, mondjuk Hunyady Sándor, a legerősebb mondattal indította volna a mikroblogján közölt sztorit, vagyis ezzel:

Ülünk a rét szélén az útnál, levegőben cikázgatnak a kvadrokpoterek.

De ő nem Bródy Sándor fia, így azzal indított, hogy

Kimentünk a betiltott hármashatárhegyi reptér rétjére haverokkal és kutyikával frizbizni meg drónozni.

Szóval ülnek a réten, amikor

Először jön egy fekete merdzsós arc, hogy ez filmezni is tud? Persze mindent tud.

Te is érzed a növekvő feszültséget? Nem véletlenül!

Majd pár perc múlva egy lepukkant kocsiban jön Lajos mérges fejjel és elhajt. Állítólag pont a rét szélén lakik. Azt is mondják, hogy neki nem tetszett a reptér és azért nem kapott engedélyt.

Advertisement

És nyilván most jön a poén!

Nem elég, hogy kiforgatják a fejlesztési minisztériumból, kisöprik az embereit az MVM-ből, szegényt a közgép adó is sújtani fogja. Erre hülyegyerekek meg ott repkednek a házánál.

Hát mégsem jött a poén. De én így is totál izgalomba jöttem, annyira kevés a való életből vett simicskás sztori mostanában. Ha mostanában te is arrafelé drónoznál, azért légyszíves vedd föl nekem az öklét dühösen rázó, sőt idegességében szökdécselő Lajost!

Advertisement

(Képünk csak illusztráció!)