This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Vágó Gábor durva kalandja a dühös Simicska Lajossal

Illustration for article titled ​Vágó Gábor durva kalandja a dühös Simicska Lajossal

Az egykori LMP-s képviselő a hármashatárhegyi reptéren drónozott a haverokkal, amikor elhajtott mellettük a mérges arcú Simicska. Őrült sztori, de annyi legalább kiderül belőle, hol lakik az Ember Aki Állítólag Kiesett Orbán Kegyeiből Vagy Mégsem.

Advertisement

Ha Vágó Gábor századeleji novellista lenne, mondjuk Hunyady Sándor, a legerősebb mondattal indította volna a mikroblogján közölt sztorit, vagyis ezzel:

Ülünk a rét szélén az útnál, levegőben cikázgatnak a kvadrokpoterek.

De ő nem Bródy Sándor fia, így azzal indított, hogy

Kimentünk a betiltott hármashatárhegyi reptér rétjére haverokkal és kutyikával frizbizni meg drónozni.

Advertisement

Szóval ülnek a réten, amikor

Először jön egy fekete merdzsós arc, hogy ez filmezni is tud? Persze mindent tud.

Advertisement

Te is érzed a növekvő feszültséget? Nem véletlenül!

Majd pár perc múlva egy lepukkant kocsiban jön Lajos mérges fejjel és elhajt. Állítólag pont a rét szélén lakik. Azt is mondják, hogy neki nem tetszett a reptér és azért nem kapott engedélyt.

Advertisement

És nyilván most jön a poén!

Nem elég, hogy kiforgatják a fejlesztési minisztériumból, kisöprik az embereit az MVM-ből, szegényt a közgép adó is sújtani fogja. Erre hülyegyerekek meg ott repkednek a házánál.

Advertisement

Hát mégsem jött a poén. De én így is totál izgalomba jöttem, annyira kevés a való életből vett simicskás sztori mostanában. Ha mostanában te is arrafelé drónoznál, azért légyszíves vedd föl nekem az öklét dühösen rázó, sőt idegességében szökdécselő Lajost!

(Képünk csak illusztráció!)

Share This Story

Get our newsletter