Vágó Gábor 12 órája nem cigizik a trafikmutyi miatt

Népszerű dolog a hatalmas fideszes trafikcsalás miatt mától nem cigizni. Vágó LMP-s képviselő már 12 órája nem gyújtott rá és saját bevallása szerint egyre szenvedélyesebben szidja a kormányt. Rájöttem: ha a Fidesz ki akar cseszni az ellenzékkel, állami fűbolthálózatot kell nyitnia.

Egy másik híres dacból nemcigiző donB, a netes nyelvtannáci. De anti-orbánisták seregei rakják le ma a cigarettát, csakhogy ne hízlalják a Fidesz baráti trafikokon keresztül történő pártfinanszírozását.

Advertisement

Ha a kormánynak lenne egy kis esze, most jól kicsinálhatná az ellenzék legádázabb részét. Állami koncesszióba kéne csak venni a bicikli- batikoltruha- ördögbot- és marihuánaárúsítást Lenne rögtön sírás-rívás a baloldalon! Elvhű kozmopolita hedonisták térnének át a pálinkára, veterán goások kezdenének inkább focizni, hétpróbás posz-SZDSZ-esek térnének át a fixiről a nagy lökettérfogatú autókra. És amikor mindenki áttért és a fogát csikorgatja, jöhetne a slusszpoén, hogy mindent államosítanak és hiába volt az egész ügyeskedés.

Share This Story