Kibukott a mocskos bulvárújságírókra Vadai Ágnes félrelépő férje

Illustration for article titled Kibukott a mocskos bulvárújságírókra Vadai Ágnes félrelépő férje

A Bors úgy tudja, hogy Vadai Ágnes férje megpattant a Demokratikus Koalíció huszonéves aktivistájával. Vagyishát más is tudhatja, aki rendszeresen nézi a 70 éves Egerfai József Facebookját, amire rendszeresen tett fel közös képeket egy fiatal lánnyal, most pedig hosszan kibukott a bulvárújságírókra.

Advertisement

A Borsnak így nyilatkozott egy forrás:

A párt rendezvényein ma már nyíltan vállalják a kapcsolatukat, sőt az interneten, a közösségi oldalon is bárki láthatja, mély érzelmek fűzik őket egymáshoz. Szinte minden szabad percüket együtt töltik, amelyről képek, bejegyzések sora tanúskodik.

Advertisement

Feltehetőleg a fenti kép is egy ilyen bejegyzés Egerfai Facebookjáról, még augusztus 30-ról, ahol valahogy mindenki kommentelő titokban tudja, hogy ki ez a lány, de nem merik kimondani.

Egerfai József pedig így dühöngött Facebookon a bulvársajtó ellen. Tagadni nem tagadott.

Advertisement
Illustration for article titled Kibukott a mocskos bulvárújságírókra Vadai Ágnes félrelépő férje

Ha jól látom, akkor történt valami olyasmi, hogy a nyilvánosra rakott Facebook-profilján bejelentett valamit, amit a Bors meglátott. Egerfai talán aztán azonnal törölte, de már késő volt. Már megint mi a tanulság? Meg kell tanulni rendesen beállítani azt a fránya Facebookot, hogy a mocskos, szemét alakok ne tudjanak vájkálni mások magánéletében.

Advertisement

Vadai Ágnes még nem reagált.

Share This Story

Get our newsletter