V-Tech lenne kihagyni Kecskés Tibor szülői házát!

Emlékszel az ezredforduló népszerű tinisztárjára, Kefírre? Nem? Még akkor sem, ha Szamócával együtt alkották a V-Tech duót? Sebaj, ez a szuper lakáshirdetés majd visszahozza az emlékeket!

Advertisement

Az Ingatlanbazár.hu-n megjelent hirdetés egy miskolci ingatlanra vonatkozik, és nem árul zsákbamacskát, rögtön az elején megemlíti, hogy itt bizony Kefír szülői házáról van szó: “Eladó a V-TECH együttes frontembere Kefír szülői háza Miskolcon, bevároshoz közeli, nyugodt, csendes, kertvárosi részen.”

A továbbiakban is rendre előkerül Kefír életműve, de azt nem egészen értem, hogy a szülők otthagynák-e az aranylemezeket az új tulajdonosnak, vagy csak menőznek velük itt:

A nappali falát az aranylemezek csillagozzák be, melyre nem csak a szülők, de mi Miskolciak is büszkék lehetünk.

Advertisement

A ház további ismertetése után ezzel a csodálatos mondattal zárul a hirdetés:

Ha ezután te szeretnél ebben a házban élni és KEFÍR gyerekkori szobájában felébredni reggelente, hívj fel engem és megmutatom neked.V-TECH lenne kihagyni !

Advertisement

A Kefír (Kecskés Tibor) és Szamóca (Varga József) alkotta V-Tech 1998 és 2005 között létezett, számos rádióslágerrel, a feloszlás után Kefír szólóban folytatta, és még mindig állandó szereplője a bulvársajtónak: két éve például szakított vele a kedvese, mert Kefír megcsalta a legjobb barátnőjével, tavaly pedig rommá törte a motorját, de neki hálistennek nem lett komolyabb baja. Ugyancsak tavaly derült ki az is, hogy Kefír volt az, aki elvette Zimány Linda szüzességét. Még így sem kell a ház?

(via Urbanista)

Share This Story

Get our newsletter