Mindig is irigyeltem azokat, akik képesek bekezdéseken át ecsetelni, hogy mennyire pompás egy büfé, mennyire megnyerő a dekorja, mennyire korrekt a felhozatala, mennyire bájos a kiszolgálás, mennyire rendben volt az adag, és hogy mennyire azon gondolkodnak, hogy mikor fognak visszatérni. Én csak annyit akarok mondani, hogy a hétvégén az Október 6. utca elején nyílt Burrita finom kaját ad, csak pont annyival drágábban, hogy kétszer meggondolom, legközelebb odamenjek-e.

A marhás burrito 1590 forint, a sertéshúsos 1490, a vega 1290, ezért kapunk egy pattanásig tömött burritót és néhány, a kosárban mellé szórt tortillát. Taco sajnos nem volt, de három abból ugyanilyen árban van. Lehet kapni még salátát, chipset, volt leves is, amit nem mertem rendelni, mert a kiírás szerint van benne tequila. Nemcsak a szokásos italok vannak, hanem adnak hibiszkusos üdítőt, amiről elsőre el sem tudtam képzelni, hogy jó lehet, de nagyon finom volt. Vörös és és fehérbort is lehet venni.

Advertisement

A burrito tényleg rogyásig meg volt pakolva. A közepes erősségű salsa benne még akkor sem vitte le a fejem, amikor a végén chiliszósszal locsoltam. Nem maradtam éhes. A Burritas sem fog csődbemenni a belváros egyik legforgalmasabb pontján. De ha minden főétele pont 200 forinttal lenne olcsóbb, már bátran tudnám ajánlani mindenkinek. Mint a szegény megboldogult Dos Gringost.

Share This Story

Get our newsletter