This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Utódállam gyengébb nálam

Illustration for article titled Utódállam gyengébb nálam

Magyarország vagy szovjet utódállam, vagy normális, gyarapodó és békés ország lesz. Legalábbis Bajnai Gordon Együtt-PM-vezető szerint.

Advertisement

A baoldal 3. sz. reménysége a XVI. kerületben vett részt kampánygyűlésen, az ott képviselőjelölt Karácsony Gergely társaságában, és nem is igen írnék az eseményről - hiszen ilyenből annyi lesz mostanában, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni -, ha a róla szóló tudósításban nem olvastam volna azt a mondatot, miszerint: "Bajnai Gordon megemlítette azt is, hogy az Összefogás várhatóan még a héten megállapodik a Bokros Lajos vezette Modern Magyarország Mozgalommal."

Hát nem arról volt szó, hogy ha elegem van, de nem vagyok balos, akkor kell a Momóra szavaznom? Meg még arról is, hogy készen van az Összefogás végleges és teljes listája? Hova kerül Bokros és Pusztai Erzsébet? Puch László és Boldvai László helyére? Na mindegy, lassan már tényleg csak Dávid Ibolya fog hiányozni innét.

Share This Story

Get our newsletter