A Mastodon frontembere mindent elk√∂vet, hogy ne egy metalzenekarban kelljen √©nekelnie, de eddig a jelek szerint hi√°ba. Legk√∂zelebb Eminem vallja be, hogy vil√°g√©let√©ben gyŇĪl√∂lte a hiphopot?

Brent Hindsnek (a k√©pen jobbr√≥l a m√°sodik) nem lehet k√∂nnyŇĪ √©lete, hiszen a Mastodont az egyik legsikeresebb mai metalzenekark√©nt tartj√°k sz√°mon, ŇĎ viszont foggal-k√∂r√∂mmel k√ľzdene ellene: ‚ÄúKibaszottul ut√°lom a heavy metalt, √©s nem akarok egy heavy metalzenekarban lenni‚ÄĚ ‚Äď nyilatkozta ugyanis most a Guitar Player magazinnak.

Az √©nekes-git√°ros azt mondta az interj√ļban, hogy huszon√©vesen az√©rt kezdett metalt j√°tszani, mert l√°zad√≥nak gondolta, de val√≥j√°ban mindig is countryt, surf rockot √©s rockabillyt hallgatott. Ami√≥ta pedig l√©tezik a Mastodon, minden erej√©vel azon van, hogy min√©l kev√©sb√© met√°los zenekarr√° alak√≠tsa azt.

Igaz, a Mastodon zen√©je val√≥ban sokr√©tŇĪbb egy √°tlagos metalzenekar√©n√°l, vannak benne klasszikus rock √©s pszichedelikus elemek is bŇĎven, de ettŇĎl m√©g a legink√°bb tov√°bbra is ez a meghat√°roz√°st szok√°s haszn√°lni r√°juk.

Az egy√ľttes tagjai am√ļgy feltŇĪntek a Tr√≥nok harca egyik √ļj r√©sz√©ben, ahol h√°rom tag is ‚Äúvadakat‚ÄĚ alak√≠t, √©s j√≥l le is kaszabolj√°k mindet. A fenti k√©p is a forgat√°son k√©sz√ľlt.

Advertisement

(via Guardian)

Fotó: HBO