Illustration for article titled Utálom a heavy metalt – vallja a népszerű metalzenekar énekese

A Mastodon frontembere mindent elkövet, hogy ne egy metalzenekarban kelljen énekelnie, de eddig a jelek szerint hiába. Legközelebb Eminem vallja be, hogy világéletében gyűlölte a hiphopot?

Advertisement

Brent Hindsnek (a képen jobbról a második) nem lehet könnyű élete, hiszen a Mastodont az egyik legsikeresebb mai metalzenekarként tartják számon, ő viszont foggal-körömmel küzdene ellene: “Kibaszottul utálom a heavy metalt, és nem akarok egy heavy metalzenekarban lenni” – nyilatkozta ugyanis most a Guitar Player magazinnak.

Az énekes-gitáros azt mondta az interjúban, hogy huszonévesen azért kezdett metalt játszani, mert lázadónak gondolta, de valójában mindig is countryt, surf rockot és rockabillyt hallgatott. Amióta pedig létezik a Mastodon, minden erejével azon van, hogy minél kevésbé metálos zenekarrá alakítsa azt.

Advertisement

Igaz, a Mastodon zenéje valóban sokrétűbb egy átlagos metalzenekarénál, vannak benne klasszikus rock és pszichedelikus elemek is bőven, de ettől még a leginkább továbbra is ez a meghatározást szokás használni rájuk.

Az együttes tagjai amúgy feltűntek a Trónok harca egyik új részében, ahol három tag is “vadakat” alakít, és jól le is kaszabolják mindet. A fenti kép is a forgatáson készült.

Advertisement

(via Guardian)

Fotó: HBO

Share This Story

Get our newsletter