Úristen, tényleg megcsinálják Kis Grófóból az új Fluort?

“Hipszter light” típusú animációs klippel jelentkezett a zseniális cigány popper, akit elragadott a mainstream, és ki tudja, hol áll meg vele.

Advertisement

Kis Grófóból bármi lehet. Ez évek óta nyilvánvaló volt a cigánypop és a ZG Stúdió rajongói előtt. Most viszont hirtelen felgyorsultak az események, és a ködös érzésből valóság lett.

Annyi nyilvánvaló hasonlóság volt Fluor és Kis Grófó között – profi menedzserek és nagykiadói háttér nélkül, saját erőből és tehetségből, a Youtube segítségével lettek híresek mindketten –, hogy igazából nem is volt meglepő, amikor Fluor zeneszerzője megcsinálta vele a Bulibárót.

Advertisement

Bár az a szám – és főleg a cikis klipje – nekem sokkal kevésbé tetszik, mint Grófó korábbi dalai, benne van a nagy berobbanás lehetősége a fősodorba. Ezt a vonalat nyomja tovább a friss klip is.

Advertisement

A zene szerencsére mulatósabb, mint a hibirid Bulibáróban, amelyre egyébként utalnak is a klipben. Az “ez a csá csumi, helló” refrén balatoni diszkóban való részeg együtt ordításra lett kitalálva, úgyhogy nem lennék meglepve, ha a jövő héten Zamárdiban már ezt hozná a víz Siófok felől. Annak viszont nem tudom, mi lesz a vége, hogy Kis Grófót most már egyre inkább a Kárpátok Psy-jának öltöztetik.

Share This Story

Get our newsletter