This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Úristen! Rákay Philip otthagyja a köztévét!

Illustration for article titled Úristen! Rákay Philip otthagyja a köztévét!

Én ezt nem akarom elhinni! Ebben a posztban muszáj majd minden mondat után felkiáltójelet tennem! Hát ha volt a köztévének emblematikus alakja – Borbás Marcsi mellett nyilván! –, akkor az éppen Rákay Philip! Hát milyen lesz a köztévé ezek után?! Félkarú törpe!

Advertisement

A Hirado.hu-n jött ki a közlemény:

Négy és fél év után távozik a közmédiából Rákay Philip, aki 2011 januárjában előbb az m1, majd az m2 intendáns-programigazgatójaként, később az MTV Zrt. vezérigazgató-helyetteseként az m1 és az m2 műsorstruktúrájának teljes megújításán dolgozott.

Advertisement

Hogy mi minden fűződik a nevéhez, azt hadd ne soroljam fel – a kétmillió 2002-es Kossuth téri Orbán-hívő mellett úgyis smafu minden más –, viszont magát Philipet citálni kell:

Nagyon hálás vagyok a sorsnak azért, hogy az elmúlt több mint négy évben az ötleteim egy része megvalósulhatott a közmédiában. Nehéz szívvel hoztam ezt a döntést, ám minden kreatív ember életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, szüksége van szakmai levegőváltozásra, mert új ötletek megvalósítása, új feladatok és más izgalmas területek várják.

Advertisement

Nem-nem, akkor sem hiszem el! Mi lehet emögött?! Mi jöhet még?!

Ez durvább, mintha kivágnák a Híradóból Németh Balázst! Ez mindennél durvább!

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter