This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Úristen, mit csinál a delfin a lefejezett hallal? [18+]

Péntek van, mindjárt vége a munkának, ugye már ki is találtad?

Egészen érdekes posztot rittyentett az io9 az állatok önkielégítési szokásairól egy olyan videó alatt, amelyiken egy állatkerti - ha jól látom, amazonasi típusú édesvízi - delfin szexpartnernek használ egy lefejezett halat.

Advertisement

Bruce Begamihl biológus könyve alapján a poszt végigveszi, hogy az állatok egymástól alapvetően eltérő csoportjai egy dologban egyeznek meg egymással, illetve a szekszárdi Prosectura együttes tagjaival: szeretnek maszturbálni.

Van akik manccsal (oroszlánok), van akik lábbal (vérszívó denevérek), uszonnyal (rozmárok), farokkal (szavannai páviánok), vagy a saját szájukkal vagy nyelvükkel (csimpánzok, törpecsimpánzok, cerkófok, egyes juhfajták, a bharal, ami a kecske és a juh között áll félúton, meg a vízidisznó). Akad aztán olyan, aki a saját hasához dörzsöli vagy csapkodja a péniszét, mint egyes szarvasfajták és zebrafélék, az emberszabásúak egy része pedig tágyak segítségét veszi igénybe a szórakozáshoz. Sok madárfak pedig fűcsomókkal létesít szexuális kapcsolatot, sőt népszerű maga az anyaföld is, amit a delfinfélék a vízfenékkel helyettessítenek.

Advertisement

[via io9]

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter