Update Norbi haragszik Mark Zuckerbergre

Illustration for article titled Update Norbi haragszik Mark Zuckerbergre

Ezért írt neki egy nyílt levelet és adott mellé ezer dollárt. Arról egyelőre nincs információ, hogy Mark Zuckerberg lelkében megfogant-e Norbi bánata, és vett-e cserébe Alien-nyálkás pizzát.

Advertisement

Mondjuk. Vagy esetleg Update borokat.

Advertisement

Schóbert Norbert Ferenc arra a jelenségre csodálkozott rá, hogy hiába iratkozik fel oldalakra a Faceobookon, a bejegyzések nem mind jelennek meg a hírfolyamában, mivel a gonosz Mark ezek egészen nagy részét blokkolja. Ebből aztán azt a következtetést vonta le, hogy valószínűleg a Norbi Update csaknem egymillió fb-rajongójának is csak töredéke találkozik rajongása tárgyának híreivel. Ez sajnos nem helyénvaló, állapította meg Norbert, ezért fizetett ezer dollárt, hogy legalább a nyílt levél tartalmával mindenki szembesülhessen.

Advertisement

Tényleg szomorú sorok ezek, és egyszersmind bizonyos fokú éleslátásról is tanúskodnak:

Észrevettem, hogy posztjaim sokkal kevesebb emberhez érnek el, mint akik követőim lettek. Észrevettem, hogy már nem engeded meg, hogy a rajongóim elolvassák a híreimet, a 90 százalékát blokkolod és egyben pénzért ajánlod nekem a híreim közzétételét. Nem új embereknek, azoknak akikért megdolgoztam, sőt fizettem Neked. Mondhatni vettem Tőled egy lakást, kifizettem, de most 4 szobából hármat ki kell vennem Tőled albérletbe. Úgy érzem, hogy nekem is és követőimnek is korlátozod a szabad információ áramláshoz való jogát és a közösségi jogokat.

Advertisement

Kérdés, lesz-e foganatja – foganatjuk – az alábbiaknak:

Tisztelettel kérlek, a követőket ne korlátozd! Aki lájkolt az lásson, amiért megdolgoztam, az legyen! Egy IP címről pedig maximálisan két Facebook profilt engedélyezz létrehozni, hogy valós arcok, tisztességes emberek közössége legyen ez a Csoda amit alkottál! Erre a posztra most költök Nálad ezer dollárt, hogy legalább azok elolvashassák, akik figyelméért már megdolgoztam és fizettem Neked.

Advertisement

Attól tartok, hogy nem lesz. Attól tartok, hogy Update Norbi csak egy halványkék pötty ebben a kegyetlenül hatalmas fb-univerzumban. Pedig az a közel egymillió rajongó tényleg nem semmi. Hogy mást ne mondjak, a Cink már a tizedével is elégedett, sőt boldog lenne!

Share This Story

Get our newsletter