Tizenh√°rom napjuk volt a rossz gyerekek list√°j√°r√≥l a j√≥ gyerekek list√°j√°ra ker√ľlni, k√ľl√∂nben nem kapnak aj√°nd√©kot. A Mikul√°s figyeli ŇĎket.

A brit Tyler √©s Freya kapt√°k a fenyegetŇĎ levelet a T√©lap√≥t√≥l. Az eg√©sz term√©szetesen egy tr√ľkk, melyet az anyuk√°juk eszelt ki, hogy a k√©t gyereket ‚Äď akik folyamatosan rosszul viselkednek, √©s nem igaz√°n szoktak sz√≥t fogadni ‚Äď jobb bel√°t√°sra t√©r√≠tse.

Dear Tyler and Freya,

I have been watching you for the last few weeks and I am certain that you will both be on my naughty list. You have not been good children.

I can see you have been fighting with each other and not treating each other well. This has made me feel extremely disappointed.

I am also not impressed with the lack of listening you do Freya and the attitude you have at the moment Tyler.

You have 13 sleeps to change this. I will be watching you both very very closely in a hope I can change you to the nice list.

If you do not start behaving you will not receive the lovely presents I have for you both.

Remember only good children are on the nice list. I hope to see you on Christmas Eve.

Santa Claus

Azt hitte, hogy a lev√©l nem lesz k√ľl√∂n√∂sebb hat√°ssal a sr√°cokra, de t√©vedett. A gyerekek teljesen k√©ts√©gbe estek, amikor elolvast√°k, m√©g el is s√≠rt√°k magukat. Az errŇĎl k√©sz√ľlt vide√≥ v√©g√©n l√°tni, hogy a kisfi√ļ magyar√°zza, hogy nem tud mit kezdeni, a testv√©re folyamatosan ideges√≠ti. Az anyuka pedig azt javasolja, hogy besz√©lj√©k meg egy√ľtt, hogyan tudn√°nak jav√≠tani a helyzeten.

Advertisement

A lev√©l olvas√°sa √≥ta √≥ri√°sit v√°ltozott a helyzet, a gyerekek sokkal sz√≥fogad√≥bbak lettek, nem mennek egym√°s idegeire, hajland√≥ak k√©zenfogva menni az iskol√°ba is. Azt nem tudom, hogy erk√∂lcsileg mennyire van rendben egy zsarol√≥s Mikul√°s ‚Äď az ŇĎ szemsz√∂g√ľkbŇĎl nem a sz√ľlŇĎ fenyegette meg ŇĎket, hogy nem lesz aj√°nd√©k ‚Äď, de hat√°sosnak hat√°sos, az biztos.

A k√©rd√©s m√°r csak az, hogy mi lesz, ha elm√ļlik a kar√°csony, √©s a k√∂vetkezŇĎ l√©nyegtelen√ľl t√°voli lesz m√©g. Addig is ne feledj√©tek, a Mikul√°s figyel benneteket!

via DailyMail