Újranyitják az érdeklődők előtt Farkasházy Tivadar legendás vécéjét

Június 21-én ismét megrendezik a szárszói találkozót a közismert humorista szárszói telkén – adta hírül az atv.hu. Farkasházy Tivadar azt mondta, az összejövetel inkább vidám lesz, mint szomorú. A szervező számos meglepetéssel készül, derült ki ráadásul.

Az atv.hu szerint két dologról híresült el az előző találkozó:

  • Konrád György itt szólította fel Mesterházy Attilát, hogy lépjen vissza az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltségétől Bajnai Gordon javára
  • innen dobta ki Farkasházy Tivadar az Index munkatársait, akik lefotózták a legendás szárszói vécét
Advertisement

Azoknak, akik esetleg nem tudnák, elmesélem, hogy régebben, a 90-es évek vérzivatos idejétől kezdődően a Farkasházy-telken jöttek össze nyaranta a balos, a liberális és a balliberális politikusok és értelmiségiek, hogy megvitassák az élet és az ország dolgait és hogy összebarátkozzanak. Minden egyes baloldali miniszterelnök és -jelölt megfordult már ott, Horn Gyulától Medgyessy Péteren át Gyurcsány Ferencig és tovább, Bajnai Gordont és Mesterházy Attilát is beleértve. Ki nem találnátok, de volt idő, amikor még Orbán Viktort is odaette a fene, már elnézést. Aztán tíz évig szünetelt a dolog, de 2013-ban a köztársaság védelme érdekében újraindult.

Biztos jó buli lesz az idei is, szerintetek próbálkozzunk regisztrációval mi is?

Share This Story

Get our newsletter