This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Újra összeáll a Monty Python (frissítve!)

Illustration for article titled Újra összeáll a Monty Python (frissítve!)

Rupert Murdoch csahos bulvárkutyája, a Sun legalábbis rögtön erre a következtetésre jutott abból, hogy a komikusok ma kiküldtek egy közös sajtóközleményt.

Advertisement

A sajtóközleményben pedig csak annyi állt, hogy csütörtökön mindenkit szívesen várnak egy Monty Python sajtótájékoztatóra, a szöveg megadta az időt, a helyszínt, és felsorolta a volt csapat tagjait.

Akik egyébként Michael Palin, John Cleese, Terry Jones, Eric Idle és Terry Gilliam. Olyan sorrendben írtam le, amennyire szeretem őket. Sajnos Graham Chapman már nem él, akkor holtversenyben lett volna Palinnel.

Advertisement

Szóval a Sun már arról ír, hogy a Monty Python hivatalosan, megint összeáll. A Hollywood Reporter már óvatosabb, ők csak annyit mondanak, hogy valami Python-projektről lehet szó, de akármi is az, ha közösen csinálják, ez lesz három évtizede az első közös munka az Élet értelme óta.

Egyelőre tényleg semmit nem tudni a dologról. A Monty Python legutóbb akkor volt a hírekben, amikor pár éve elindították a hivatalos Youtube-csatornájukat. Előtte 2005-ben együtt mentek a Gyaloggalopp-ból készített Spamalot című musical premierjére, majd aztán Cleese nélkül ugyan, de a többiek elmentek 2009-en a New York-i premierre is.

Advertisement

Én eléggé meglepődtem, hogy a Monty Python minden egyes élő tagja hetvenéves, vagy több. A tévésorozat 1969-ben indult, a Gyaloggalopp 1975-ben készült, a Brian élete 1979-ben, az Élet értelme pedig 1983-ban.

update: És tényleg lesz megint Repülő cirkusz. Terry Jones elmondta a BBC-nek, hogy összeállnak egy színházi előadásra és reméli, hogy egy szekérderéknyi pénzt fog hozni. Az előadást hivatalosan csütörtökön jelentik be. Ez lesz 1998 óta az első alkalom, hogy az élő Python-tagok közösen fellépnek a színpadon

Share This Story

Get our newsletter