Nagy Em√≠lia tan√°rnŇĎ november 17-√©n b√≠r√°lta a korm√°ny oktat√°spolitik√°j√°t a Kossuth t√©ren, most az iskol√°j√°ba mentek be hozz√° egy √°ll√≠t√≥lagos csal√°si √ľgy miatt.

A t√ľntet√©sek √ļjabb sz√≥nok√°t vad√°szta le az √ļjabban a korm√°nyellenes demonstr√°ci√≥k vez√©ralakjainak bŇĪneire specializ√°l√≥d√≥ H√≠r Tv. Ez√ļttal egy k√∂z√©piskolai tan√°rnŇĎt, Nagy Em√≠li√°t tal√°lt√°k meg, aki maga √©rtes√≠tette a nyilv√°noss√°got az esetrŇĎl (itt r√©szletesen is olvashat√≥, mi t√∂rt√©nt.)

Eszerint a t√©v√©sek m√°r m√ļlt p√©nteken kerest√©k az iskol√°t, mert ellenŇĎrizni akart√°k a Nagyr√≥l szerzett inform√°ci√≥jukat, de akkor az igazgat√≥t nem tal√°lt√°k bent, majd kedden szem√©lyesen is megjelentek a gimn√°ziumban.

A st√°bot forgat√°si enged√©ly hi√°ny√°ban nem engedt√©k be, de a H√≠r Tv riportere, Juh√°sz Annam√°ria m√©gis bejutott, √©s a tan√°rnŇĎt az ott jelenl√©vŇĎ tucatnyi gyerek jelenl√©t√©ben k√©rdezte meg, hogy k√©sz√≠thet-e riportot vele. Nagy elz√°rk√≥zott a nyilatkozat elŇĎl.

V√©g√ľl a st√°b t√°voz√°sa ut√°n j√∂tt meg a H√≠r Tv hivatalos interj√ļk√©relme a KLIK sajt√≥oszt√°ly√°hoz. A t√©v√©n√©l √ļgy tudj√°k, Nagy ellen v√°dat emeltek egy csal√°si √ľgyben. A tan√°rnŇĎ azonban semmilyen v√°demel√©srŇĎl nem tud. Itt tartunk most.

Advertisement

Kor√°bban a H√≠r Tv V√°rady Zsolt, Guly√°s Bal√°zs √©s Nemes Bal√°zs aktivist√°kat szembes√≠tette m√ļltbeli √ľgyekkel, ezek k√∂zt eg√©szen nevets√©gesek is voltak.