Illustration for article titled Újabb legendás zenészpáros békült ki a nyáron

Galla Mikós és Laár András után Axl Rose és Slash is elásták a csatabárdot.

Advertisement

Az Guns N Roses a 80-as évek végének egyik legmenőbb bandája volt, tinédzserkoromban én is imádtam, emlékszem, a 2006-os, botrányos budapesti koncertjükön több ismerősöm is óriásit szívott.

Én nem voltam kint, mert egyrészt már akkor sem izgatott, hogy koncertekre járjak, másrészt az a GNR már nem volt az igazi: 1996-ban Slash is kilépett az együttesből, Rose pedig megszerezte fölötte a jogokat. Azóta is csomó változás volt a felállásban – most nyáron ismét otthagyta két tag a bandát.

Azt nem tudni pontosan, hogy anno mi volt a nagy válás oka, az Uproxx összeszedett egy csomó indokot, onnantól kezdve, hogy Slash nem hagyta, hogy Rose kiteljesedjen, odáig, hogy az énekes egy agresszív, hisztis marha, aki kizsarolta, hogy övé legyen a banda neve.

Advertisement

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Slash most nyilatkozott egy svéd lapnak, és bevallotta, hogy valóban újra beszélt a volt zenésztársával, és nagyon jó végre feloldani a túl sokáig érlelt negatív érzéseket – állítólag húsz éve nem szóltak egy szót sem egymáshoz.

Ezek után persze az interjúban is előkerült a közös koncert kérdése, de a gitáros most nem akart beszélni erről, korábban viszont elmondta már, hogy ő igenis szeretné, ha újra együtt tudna játszani a banda a legendás felállásában.

Advertisement

via Index, Rolling Stone

Share This Story

Get our newsletter