Galla Mikós és Laár András után Axl Rose és Slash is elásták a csatabárdot.

Az Guns N Roses a 80-as √©vek v√©g√©nek egyik legmenŇĎbb band√°ja volt, tin√©dzserkoromban √©n is im√°dtam, eml√©kszem, a 2006-os, botr√°nyos budapesti koncertj√ľk√∂n t√∂bb ismerŇĎs√∂m is √≥ri√°sit sz√≠vott.

√Čn nem voltam kint, mert egyr√©szt m√°r akkor sem izgatott, hogy koncertekre j√°rjak, m√°sr√©szt az a GNR m√°r nem volt az igazi: 1996-ban Slash is kil√©pett az egy√ľttesbŇĎl, Rose pedig megszerezte f√∂l√∂tte a jogokat. Az√≥ta is csom√≥ v√°ltoz√°s volt a fel√°ll√°sban ‚Äď most ny√°ron ism√©t otthagyta k√©t tag a band√°t.

Azt nem tudni pontosan, hogy anno mi volt a nagy válás oka, az Uproxx összeszedett egy csomó indokot, onnantól kezdve, hogy Slash nem hagyta, hogy Rose kiteljesedjen, odáig, hogy az énekes egy agresszív, hisztis marha, aki kizsarolta, hogy övé legyen a banda neve.

Advertisement

De nem is ez a l√©nyeg, hanem az, hogy Slash most nyilatkozott egy sv√©d lapnak, √©s bevallotta, hogy val√≥ban √ļjra besz√©lt a volt zen√©szt√°rs√°val, √©s nagyon j√≥ v√©gre feloldani a t√ļl sok√°ig √©rlelt negat√≠v √©rz√©seket ‚Äď √°ll√≠t√≥lag h√ļsz √©ve nem sz√≥ltak egy sz√≥t sem egym√°shoz.

Ezek ut√°n persze az interj√ļban is elŇĎker√ľlt a k√∂z√∂s koncert k√©rd√©se, de a git√°ros most nem akart besz√©lni errŇĎl, kor√°bban viszont elmondta m√°r, hogy ŇĎ igenis szeretn√©, ha √ļjra egy√ľtt tudna j√°tszani a banda a legend√°s fel√°ll√°s√°ban.

via Index, Rolling Stone