Tavaly oktĂłberben sugĂĄrzott a BBC egy dokumentumfilmet, amiben az elmĂșlt Ă©vtizedek leghĂ­resebb Ă©s legfĂ©lelmetesebben kinĂ©zƑ angol mƱsorvezetƑjĂ©t, Jimmy Savile-t több azĂłta felnƑtt nƑ azzal vĂĄdolta meg, hogy kiskorukban szexuĂĄlisan zaklatta Ƒket. A Scotland Yard megalapozottnak tartotta a vĂĄdakat Ă©s elindĂ­tottĂĄk az Operation Yewtree-t (Tiszafa-hadmƱvelet), amivel elkezdtĂ©k kivizsgĂĄlni a Savile-hez közel ĂĄllĂł, befolyĂĄsos, ĂĄltalĂĄban a mĂ©diaterĂŒletĂ©n dolgozĂł Ă©s ĂĄltalĂĄban pedofil bƱncselekmĂ©nyekkel, illetve nemi erƑszakkal vĂĄdolt embereket.

Eddig a hadmƱvelet sorĂĄn elkaptĂĄk a többszörös visszaesƑ Gary Glittert, Freddie Star komikust, Ă©s Max Clifford sajtĂłst is, az Independent pedig most Ă­rta, hogy a rendƑrsĂ©g bevitt mĂ©g egy ismert komikus, Jim Davidsont. A dolog azĂ©rt vicces valamennyire, mert Davidson volt az egyik elsƑ, aki hangosan kiĂĄllt a "Jimmy Savile boszorkĂĄnyvadĂĄszat" ellen, mondvĂĄn, hogy az egĂ©sz kezd egy kicsit butus lenni.

A Scotland Yardnak azĂłta többszĂĄz bejelentĂ©ssel kellett megkĂŒzdenie, de annyival, hogy kĂŒlön kategĂłriĂĄkat kellett felĂĄllĂ­taniuk, vannak a Savile-hez köthetƑ erƑszakos esetek, Ă©s a tƑle fĂŒggetlenek. Ez utĂłbbiban mind olyan nevek merĂŒltek fel, akik a szĂłrakoztatĂłiparban dolgoznak, Ă©s Davidsont is ide soroltĂĄk.

Davidson a kilencvenes Ă©vektƑl kezdve vezett jĂĄtĂ©kmƱsorokat, az Independent szerint sikerĂŒlt többször is magĂĄra hergelnie a melegeket Ă©s a kisebbsĂ©geket az otromba vicceivel, rĂĄadĂĄsul nĂ©gyszer elvĂĄlt Ă©s egyszer be is csƑdölt.

KĂ©pzeljĂŒk el, MagyarorszĂĄgon ez körĂŒlbelĂŒl olyan lenne, mint ha egyik hĂłnaprĂłl a mĂĄsikra elkapnĂĄk a SzeszĂ©lyes Ă©vszakok egĂ©sz stĂĄbjĂĄt.