This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Új szint a hülyenév-versenyben!

Illustration for article titled Új szint a hülyenév-versenyben!

A jobb oldali fiatalember teljesen új távlatokat nyit a keresztnevek versenyében. El sem fogod hinni, hogy hívják!

Advertisement

A neve Armani Little, 18 éves, és most írta alá élete első profifocista-szerződését a Southamptonnal, melynek a rendre jól teljesítő utánpótlás csapatában játszik. Van rá tehát esély, hogy Armanit rövidesen láthatjuk egy Premier League-csapatban játszani, pedig régi alapszabály, hogy minél magasabb osztályról van szó, annál kevesebb a hülyenév.

Armani Little ráadásul lerombol egy másik régi előítéletet is, mely szerint ilyesmi keresztnevük csak brazil vagy afrikai játékosoknak lehet, ő viszont egy fehér angol, és ezek után felkészülhetünk arra, hogy nincs határ. Az eddigi kedvenc keresztnevemet az angol fociban a Leicester U17 válogatott csatára, Admiral Muskwe viselte, de Armani most beelőzte. Külön szép, ahogy a fenti videóban is így szólítja meg a riporter.

Advertisement

De mi lesz a következő? Gabbana Smith? Versace Williams? Mussolini Taylor? Hitler Jones? Régi klasszikus volt a venezuelai Stalin Rivas is, illetve a tavalyi focivébén látott, Costa Rica-i Yeltsin Tejada, de ahogy nézem, az új generáció pillanatok alatt térdre fogja kényszeríteni.

Share This Story

Get our newsletter