Eml√©keztek m√©g a Bon-Bon egy√ľttesre? Nos, olyannyira l√©tezik m√©g, hogy j√≥l meg is mondja a mag√°√©t a divatmajmol√≥ fiatals√°gnak.

Pia-olimpia? Nem vagyok James, nem vagyok Bond? Valami Amerika? Na ugye, hogy ismered a Bon-Bont, amely √ļgy az ezredfordul√≥ t√°j√°n az egyik legt√∂bbet j√°tszott magyar egy√ľttes volt a r√°di√≥ban, meg nagyj√°b√≥l minden√ľtt. Az √©nekes, Szolnoki P√©ter hangj√°t meg m√©g rekl√°mokban is lehetett hallani, falra is m√°sztam tŇĎle egy idŇĎben.

Azt√°n eltŇĪntek a horizontr√≥l, √©n el is feledkeztem a l√©tez√©s√ľkrŇĎl is, de most el√©m ker√ľlt a Nem leszek trendi c√≠mŇĪ √ļj sz√°muk, amely egyr√©szt pont olyan, mint ahogy eml√©keztem r√°juk, m√°sr√©szt kiv√°l√≥ p√©lda arra, amikor k√∂z√©pkor√ļ f√©rfiak mondj√°k meg a fiataloknak, hogy vegyenek p√©ld√°t r√≥luk, ahelyett, hogy a sok francos modern marhas√°ggal foglalkozn√°nak:

A divat jó, mert mindig más,
De én már unom a sok változást.
Új séró kell, egy nagyobb tetkó.
Fent van a Facebookon, ott látható.

MenŇĎ zene √©s sok fura t√°nc.
Ut√°nzok mindent csak hogy m√°snak l√°ss.
A m√ļltam g√°z, h√°t letagadom.
√ćgy tal√°n szt√°r leszek a partikon.
A partikon

√ögyhogy vegyetek sz√©pen p√©ld√°t a Bon-Bon egy√ľttesrŇĎl √©s v√°llalj√°tok √∂nmagatokat, ebben a d√∂g melegben nem is lehetre a mai napra szebb √ľzenet!

Advertisement