This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Uj Péter csinálta a Szegedi Picsaember fb-oldalát, két gimis csajnak álcázva magát!

A szezon legkirályabb összeesküvéselméletét vezette elő a Tutiblog azzal, hogy szerintük UP áll a magyar internet forróndrágos sztárjának felfuttatása fölött. A nagyszerű gyalázkodásokban gazdag poszt, ami a magyar sajtóban először mondja ki, hogy Ujnak "löttyedt a valaga", arról árulkodik, hogy a tutiblogosok el sem tudják képzelni, milyen az, ha egy hírblog gyorsan reagál az interneteken történtekre. (A Cinken szerintem amúgy talán még előbb volt kint poszt a fickóról).

Advertisement

Gyors blogger nincs, csak olyan, aki benne van a buliban, szól az ítélet, olyan parádés fordulatokkal előadva, hogy "csinálj már Marci még négy csíkot". Jézus Mária, ha ezek a szegények tudnák, hogy milyen lenne, ha UP tényleg csíkokat tolna! Azok a 3-4 órás monológok, amiket az embernek végig kéne hallgatnia az igazi eredetvédett, szigorúan alaplé nélkül főzött, terroirjellegű speedekről! De az sem rossz vonal a Tutiblog posztjában, hogy "az ősszel Bajnai Gordon amcsi patronálói egy kisebb világegyetem kórházainak összes lélegeztetőgépére elegendő zsetont toltak bele a magyar internetbe".

Lehet amúgy, hogy mire ezt a posztot elolvasod, már elérte a tízezer lájkot a szegedi Picsaember Facebookos rajongói oldala, amit pénteken indított két szegedi gimis csaj. Vagyis UP, ugye. Régen minden jobb volt, a vicces internetsztárok például több napig lehettek egy szubkultúra kedvencei, míg rájuk nem vetette magát a maistream média. Szegény Picsaembert bezzeg egy hétvége alatt szétszedték, így sajnos hétfőre már prózai módon sokat lehet tudni róla. Azt, hogy 35 éves, Csányi Gábornak hívják, ásotthalmi, alkalmi munkákból él, az élete az éneklés - ezt mondjuk eleve lehetett tudni - és hogy nem meleg. A művészneve viszont a Szabad ember.

Most már csak a tippelgetés marad: előbb szerepel-e Hajdú Péternél, mint Fábry Sándornál? Reggeli vagy esti műsorban énekel-e előszöt kereskedelmi tévében? Kitart-e a hullám a Szigetig és az idei év gerappája tényleg a porban hordott picsanadrág lesz-e?

Advertisement

A hétvége eseménye volt, hogy az oldal létrehozói értehetelen okból megbánták, hogy Picsaembernek nevezték el, sőt nyilvánosan bocsánatot kértek ezért, és megpróbálták volna Mr Forrónacira átkereszteni, de a Facebook az ilyen oldalak átnevezését csak 200 lájk alatt engedi.

A rajongói oldalt visszapörgetve az a legviccesebb, hogy hányan próbálták aljas dolognak beállítani, ha valaki nyilvánosan mer foglalkozni valakivel, aki észbontó forrónadrágokban jár az utcán azért, hogy minél többen megnézzék.

Share This Story

Get our newsletter