This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Új értelmezés: lehet, hogy Péter Árpád némán tiltakozott?

A pártpropagandává silányított Híradó ellen demonstrált az MTV sztárrá vált időjárásriportere?

Advertisement

Melisúr bizonyos jelekből arra következtet, hogy nem sima technikai gikszer történt a pénteki Híradóban, sőt nem is a Fidesz-központ utasításait várta a megkukult riporter, hanem tudatos demonstrációt láttunk. Szerinted?

Lehet, hogy repedések keletkeztek a Nemzeti Együttműködés egyik legerősebb bástyáján, az MTV Híradóján? Technikai malőrt, vagy néma tiltakozást láttunk? Amikor a pénteki Híradó időjárás blokkjában élőben kapcsolták a Zalaegerszegen tartózkodó tudósítót, és a kifogástalan öltönyben feszítő, jól fésült műsorvezető megszólítja a hófúvásban is fedetlen fővel álldogáló, pirosra fagyott arcú kollégáját, Péter Árpádot, az nem válaszol. Az elsőre kétség kívül komikus videó most többnyire a fagyoskodó médiamunkáson gúnyolódó kommentek kíséretében terjed a neten. De ha kielemezzük a felvételt, jól látható, hogy amikor a jól fűtött stúdióból a műsorvezető megszólítja a félig behavazott tudósítót, és neki szegezi a kérdést, hogy "szervusz, mi a helyzet a Dunántúl nyugati és déli részén?", akkor ő felemeli a fejét, és egy pillanatra belenéz a kamerába. Tehát valószínűsíthető, hogy Péter Árpád hallotta a kérdést, és nem technikai hiba történt. De akkor micsoda? Elképzelhetőnek tartom, hogy ez nem volt más, mint egy dacos, néma tiltakozás. Tiltakozás a pártpropagandává silányított Híradó működése ellen. Az egyszerű tudósító egyszemélyes, bátor kiállása az MTVA kommunikációs gőzhengere elé. "Belőlem ugyan ki nem szeded, te talpnyalonc pubi, hogy mi a helyzet a Dunántúl nyugati és déli részén!"

Persze nem biztos, hogy ez történt, de nézzétek meg ezzel a szemmel is a videót.

Share This Story

Get our newsletter