Azt hittem, a nyĂșlevĂ©s lesz ma a legdurvĂĄbb horror, de közel sem: nyomozĂĄs indult egy jĂłl ismert plasztikai sebĂ©sz ellen foglalkozĂĄs körĂ©ben elkövetett veszĂ©lyeztetĂ©s miatt. A Bors azt Ă­rja, hogy egy elfertƑzƑdött mƱtĂ©t miatt Ă©letveszĂ©lybe kerĂŒlt egy komlĂłi lĂĄny.

A kĂ­nok kĂ­njĂĄt Ă©lte ĂĄt az elmĂșlt egy Ă©vben az a komlĂłi lĂĄny, aki csak egy rutinmƱtĂ©tnek szĂĄmĂ­tĂł mell­plasz­ti­kĂĄra fekĂŒdt be a dĂ©l-dunĂĄntĂșli magĂĄnklinikĂĄra. A varratok nĂ©hĂĄny nap alatt elfertƑzƑdtek, gennyeztek.

A lĂĄnyt 39 fokos lĂĄzzal szĂĄllĂ­tottĂĄk vissza a klinikĂĄra, ahol Ășjra megmƱtöttĂ©k. A szilikon gyĂĄrtĂłja Ă©s az EgĂ©szsĂ©gĂŒgyi EngedĂ©lyezĂ©si KözigazgatĂĄsi Hivatal szakĂ©rtƑi vĂ©lemĂ©nye szerint az orvos hibĂĄt követett el, amikor a fertƑzĂ©st Ă©szlelve az egyszer hasznĂĄlatos implantĂĄtumokat kĂ©t alkalommal kivette, elmosogatta, majd visszahelyezte.

És ezzel mĂ©g nem volt vĂ©ge, kĂ©sƑbb ki is lyukadt a lĂĄny melle, a baktĂ©riumok elkezdtĂ©k felzabĂĄlni a szöveteket, de szerencse a szerencsĂ©tlensĂ©gben, hogy kĂ©sƑbb SzekszĂĄrdon sikerĂŒlt rendbe rakni a dolgokat, Ă©s a 18 Ă©ves ĂĄldozat a körĂŒlmĂ©nyekhez kĂ©pest mĂĄr jĂłl van.

Közben az okirat-hamisĂ­tĂĄs gyanĂșja is felmerĂŒlt, sƑt a NAV is kivonult költsĂ©gvetĂ©si csalĂĄs gyanĂșja miatt, a sebĂ©sz azonban a Borsnak azt mondta: mindent szabĂĄlyosan csinĂĄlt, nem fĂ©l semmitƑl. ÁllĂ­tĂłlag tĂ©nyleg nĂ©pszerƱ a pasas, a tĂ©vĂ©ben is szerepelt rendszeresen.