Sose gondoltam volna ilyesmire, de most megnéztem a Csíki Sör friss reklámját, és lesokkolódtam az első talákozástól a székely reklámiparral.

Advertisement

Ugye nem bájos leépültek lakják Székelyföldet, akik úgy viselkednek, mintha belufiztak volna egy népszínmű próbája közben? Álkérdés ez, mert egészen biztos vagyok benne, hogy a válasz nem és nem. De én sajnos még nem jártam Székelyföldön, ezt a bravúrosan animált friss sörreklámot viszont láttam.

A klip annyit biztosan elárul, hogy a székely reklámosok nem középkorias bezártságban élnek, hanem néznek más reklámokat, sőt igazi hegyvidéki bátorsággal nyúlnak is belőlük, a hirdetett termékért való verekedés a medvével – beleértve a lábra irányuló rúgásokat – ugyanis egy az egyben ebből a reklámfilmből való, amire Gorillavideós hívta föl a figyelmet.

Erdélyi sörből eddig csak a Heineken által gyártott Ciuc-ot kóstoltam, az oké volt, ez a reklám meg arra kétségtelenül alkalmas, hogy elkezdett érdekelni a magyar nevű konkurencia. Ha valaki látja itthoni boltban, írja meg kommentben!

Advertisement

Ez itt a Krónika cikke a gyárról, meg arról, hogy milyen fajta sör is ez.

Advertisement

(via ernobius)

Share This Story

Get our newsletter