Úgy tűnik, idén Justin Bieber felnövésének az éve lesz!

Mindenesetre a tavaly év végét egy meglehetősen kétségbevonható visszavonulás-bejelentéssel záró popsztár elég erősen indította az idei évet. Először azzal került be a hírekbe, hogy megdobálta a szomszédban lévő kastélyt tojással és drogot találtak egy haverjánál, majd közös képet posztolt Instagramon, amin exével, Selena Gomezszel bújnak össze újra, pár napja pedig bejelentette, hogy - na bumm, ki hitte volna, ki nem? - drogfüggő. Ha nem is a korábban pedzegetett kokainnak, de a marihuánának és egyéb nyugtatóknak lett a rabja.

Persze nagyon benne van az is a pakliban, hogy mindez ilyen vagy olyan irányban torzítva érkezik el hozzánk. Lehet fele se igaz, ahogy az is, hogy durvább a helyzet. Ami viszont nem kérdés, hogy nem véletlenül van annyira szem előtt hősünk, mint még tán sohasem. Eléggé hasonlít ez a téboly Miley Cyrus tavalyi kálváriájára, egyúttal olybá tűnik, ha az elektronikus zene az új rock and roll, akkor a mainstream pop meg az új punk. Justin és Selena most kiszivárogtatott csetelésére szerintem még Sid és Nancy is elismerően csettintettek a pokolban - ha nem fake, persze. Kandúros behízelgés, felnőtt fotók (kicenzúrázva, nyugika) -> érett lehűtés és fejmosás -> majd düh, vagdalózás, megsemmisítő szavak:

Advertisement

Igazából engem nem is az izgat, hogy ez igaz vagy sem, hanem, hogy hova vezet az, ha tizenpár éves tinik vagy fiatalabbak idoljai körül ilyen sztorik jönnek és borítékolhatóan ennél durvábbak is fognak még? Mert az után, hogy ilyesmi témák felmerülnek és eljutnak mindenkihez, igazából már tök mindegy, hogy vajon megtörténtek-e. Tematizálódnak, benne maradnak a közbeszédben, ott lesznek a köztudatban és nem tudom.

Srácok, ha olvassátok ezt, akkor azt üzenem, hallgassatok inkább Beyoncét! ;)

Forrás: Jezebel / Radar Online

Share This Story