P√©nteken voltak bulik, h√©tv√©g√©re maradnak a kult√ļrprogramok. Programaj√°nl√≥ a k√°nikul√°ra, b√°r igaz√°b√≥l annyi el√©g lenne, hogy UGORJ BELE AZ ELSŇź V√ćZBE AMIT L√ĀTSZ.

√Čs mire eljutottam a poszt fel√©ig, elkezdett esni az esŇĎ. K√∂sz, Orb√°n!

Kihagytam valamit? Mondd meg kommentben vagy k√ľldj levelet a klagKUKACcink.hu c√≠mre.

SZOMBAT

Central European Fashion Days

Advertisement

Mivel kev√©s dologhoz √©rtek kev√©sb√© mint a divathoz, ink√°bb bem√°solom az aj√°nl√≥ sz√∂veg√©t: "A Gombold √ļjra! K√∂z√©p-Eur√≥pa p√°ly√°zat z√°r√≥esem√©nye, a Central European Fashion Days j√ļnius 22-i rendezv√©nye mag√°ban foglalja a p√°ly√°zat d√∂ntŇĎj√©t, a Gombold √ļjra! Alumni tervezŇĎk √©s a r√©gi√≥ orsz√°gaib√≥l megh√≠vott felt√∂rekvŇĎ tehets√©gek divatbemutat√≥j√°t, ki√°ll√≠t√°sokat, valamint szakmai konferenci√°t √©s v√°s√°rt is!"

Mikor: 12:00-
Hol: Millen√°ris B √©p√ľlet (II., Kis R√≥kus utca 16-20.)
Mennyi: 1000 HUF, 15:00-ig a belépés díjtalan, jegyet itt lehet venni

M√ļzeumok √©jszak√°ja

Advertisement

H√ļ, ezt meg sem pr√≥b√°ln√°m √∂sszefoglalni, t√∂bb sz√°z m√ļzeumban √©s kult√ļrint√©zm√©nyben lehet turn√©zni viszonylag kev√©s p√©nz√©rt az eg√©sz orsz√°gban. A teljes list√°√©rt √©rdemes megn√©zni a honlapjukat, √©n m√°r az elsŇĎ oldalba belesz√©d√ľltem. PROTIP: "Eldugott drogok, felder√≠tett rejtekhelyek" - A NAV k√°b√≠t√≥szerellenes tev√©kenys√©g√©nek bemutat√°sa a P√©nz√ľgyŇĎr- √©s Ad√≥z√°st√∂rt√©neti M√ļzeumban.

Mikor: egész nap
Hol: több mint 300 helyen az egész országban
Mennyi: Budapesten gyerek 600 HUF, felnŇĎtt 1500 HUF (vid√©ken a m√ļzeumok saj√°t d√≠jszab√°sa szerint)

Designer Drums Pres.: Summer Blockhustler vol.2.

Advertisement

A nagyon menŇĎ bulisorozat most m√©g menŇĎbb lebb, ez lesz ugyanis a Central European Fashion Days hivatalos afterpartija is. Mire lehet sz√°m√≠tani? Kurrens zenei st√≠lusok, amiknek benne van a nev√©ben, hogy "bass".

Mikor: 22:00-04:00
Hol: AnKERT (VI., Paulay Ede u. 33.)

VAS√ĀRNAP

Gardrób Közösségi Ruhavásár

Megint lehet vinni a megunt ruh√°kat √©s lecser√©lni m√°s emberek megunt ruh√°ira. A k√∂vetkezŇĎ ilyen ruhav√°s√°r j√ļlius 28-√°n lesz.

Advertisement

Mikor: 11:00
Hol: Akvárium Klub (V., Erzsébet tér)

2. MŇĪszak - A WAMP √©s a WeLoveBudapest k√∂z√∂s programja

Advertisement

Szok√°sos diz√°jnv√°s√°r az Erzs√©bet t√©ren, annyival megfejelve, hogy este 6-t√≥l besz√©lget√©s egy csom√≥ k√ļl urb√°nus szervezŇĎvel. K√©pviseli mag√°t a Restaurant Day √©s a k√∂z√∂ss√©gi kert√©sz Sz√≠nes V√°ros Csoport, este 8-t√≥l meg lehet vel√ľk k√∂tetlen√ľl is besz√©lgetni.

Mikor: 11:00-
Hol: Erzsébet tér

Ryijy workshop

Advertisement

Nem, nem valami misztikus r√°olvas√°st lehet tanulni itt, hogy azt√°n r√©gi isteneket h√≠vjunk el roppant √°lmukb√≥l. J√ļnius 22-√©n ny√≠lik A ryijy √©lŇĎ hagyom√°nya ‚Äď A finn szŇĎnyeg 1707-2012 k√∂z√∂tt c√≠mŇĪ ki√°ll√≠t√°s a m√ļzeumban, a gyŇĪjtem√©ny tulajdonosa meg k√∂vetkezŇĎ nap angolul elmondja a szŇĎnyegk√©sz√≠t√©s titkait. Ut√°na Tuomas Sopanen t√°rlatvezet√©st is tart.

Mikor: 15:00
Hol: N√©prajzi m√ļzeum (V. Kossuth t√©r 12.)

Az orsz√°g 1. cukr√°sz castingja

Advertisement

Nemsok√°ra ny√≠lik Budapesten a Cake Shop nevŇĪ cukr√°szda, oda kerestek ilyen hajcihŇĎ keret√©ben cukr√°szokat. A jelentkez√©s m√°r lez√°rult, de a bemutat√≥kat √©s a zsŇĪriz√©st meg lehet n√©zni ingyen.

Mikor: 12:00-17:00
Hol: KŇĎleves kert (VII., Kazinczy utca 35.)

Aloe Blacc

Advertisement

A majdnem √©vsz√°zada zen√©lŇĎ, de az I Need A Dollarral nemr√©g felfedezett R&B/soul/hip-hop elŇĎad√≥ koncertje. Gondolom mindenki a sl√°gert fogja v√°rni, azut√°n lel√©p a pulthoz. Azt is gondolom, hogy Aloe Blacc okos ember √©s a v√©g√©n fogja el√©nekelni.

Mikor: 18:00
Hol: Zöld Pardon (XI., Neumann János utca 2.)
Mennyi: 2990 HUF

Címlap: Do The Right Thing (via FilmmakerIQ)