Szombat d√©lelŇĎtt, csontig hatol√≥ hidegben j√°rtuk be a Szomsz√©dok telereg√©ny forgat√°si helysz√≠n√©t, a Gazdagr√©ti lak√≥telepet. A Bupap szervez√©s√©ben h√©tv√©genk√©nt indul a t√ļra, az elsŇĎ alkalomra akkora √©rdeklŇĎd√©s volt, hogy a t√ļljelentkez√©s miatt benn√ľnket is az utols√≥ pillanatban tudtak a csoporthoz adni, amit ez√ļttal is k√∂sz√∂n√ľnk.


 

¬†A p√©ntek esti Dr. Rose priv√°t penthouse parti ut√°n k√∂zepesen m√°snaposan p√°r percet k√©sve csatlakoztunk, ez√©rt a hideg elŇĎsz√∂r fel sem tŇĪnt, de a k√∂vetkezŇĎ t√≠z percben m√°r kimondottan zavart - legink√°bb az√©rt, mert semmi k√ľl√∂n√∂sebb indokot nem tal√°ltunk arra, hogy mi√©rt nem p√°r h√≥nappal k√©sŇĎbb, √©s p√°r fokkal melegebb idŇĎben zajlik, pl√°ne, hogy √∂sszesen kettŇĎ darab belsŇĎ helysz√≠nt l√°togattunk meg. A t√ľntet√©sre felb√ļjtatott j√°r√≥kelŇĎ, a focizgat√≥ V√°g√°si Feri √©s L√°szl√≥ atya az ugr√°s ut√°n!

Advertisement


¬†Az elsŇĎ √°llom√°s az a l√©pcsŇĎh√°z elŇĎtti r√©sz volt, ahol sok jelenet zajlott a sorozatban. Itt megtudtuk, hogy a Szomsz√©dok a nagy kedvencem, az angol Eastenders tv-sorozat mint√°j√°ra k√©sz√ľlt 1987-ben. Ez a helysz√≠n dobta n√°lam a legnagyobbat, szinte l√°ttam magam elŇĎtt Taki b√° taxij√°t is ott √°llni. Bejutottunk az iskol√°ba is, eg√©szen a tan√°riig - az el√©g nagy fless, de a flessel√©ssel √©n itt nagyj√°b√≥l ki is f√ļjtam.
¬†Elzar√°ndokoltunk m√©g a gazdagr√©ti Szent Angyalok templom√°ig, ahol egy kis elŇĎad√°st hallottunk L√°szl√≥ Aty√°r√≥l, b√°r az alagsorban tal√°lhat√≥ szarkof√°got sajnos nem tudtuk megn√©zni.

László atya fellöki Ferit foci közbenItt belefutottunk egy j√°r√≥kelŇĎbe, aki meg√°llt hallgatni a t√ļravezetŇĎt, √©s trollbarom-√°llatk√©nt azt mondtuk neki, hogy √©ppen t√ľntet√©s zajlik a Szomsz√©dok √ļjraforgat√°s√°√©rt. Ňź elcsod√°lkozott, √©s csatlakozott, mert nagyon szerette a Szomsz√©dokat. A program sikeress√©g√©t mi sem bizony√≠tja jobban, mint az, hogy a teljes hazai m√©dia k√©pviseltette mag√°t, a tv2-tŇĎl a N√©pszabads√°g online-ig. Olyannyira, hogy vad√°szniuk kellett a nyilatkoz√≥kat, √≠gy kapt√°k el a t√ľntet√©shez csatlakoz√≥ j√°r√≥kelŇĎt is. Siker√ľlt is lenyilatkozni a t√ľntet√©st, sŇĎt, m√©g be is szerkesztett√©k, mindez 1:14-n√©l l√°that√≥.Mi azt√°n m√°r csak a t√ļl√©l√©sre, √©s a k√∂zeli buda√∂rsi halpiac eb√©dj√©re tudtunk gondolni, de m√©g az utols√≥ √°llom√°sra ben√©zt√ľnk, ez a sz√≠n√©szek √°ltal kedvelt kiskocsma volt, a Musk√°tli. M√©g tartanak abb√≥l a konyakb√≥l, ami a sz√≠n√©szek kedvence volt, kaptunk is a v√©g√©n egy stampedlivel belŇĎle.

Advertisement


A b√°csi emailben √©rtes√ľlt a t√ļr√°r√≥l.

Advertisement

Kalandra fel Csiki!

AdvertisementCsŇĎd√ľlet a lak√≥telepen
Advertisement

 Grátisz Dubstep!