Az elektrodiszk√≥ idŇĎs mestere, Giorgio Moroder nemcsak tudja, de be is bizony√≠tja.

74 Is the New 24 c√≠mmel itt az √ļj sz√°ma, amely a j√∂vŇĎ tavasszal megjelenŇĎ √ļj lemez√©n lesz majd hallhat√≥. A 74 √©ves Morodernek harminc √©v ut√°n lesz ez az elsŇĎ rendes sz√≥l√≥albuma, √©s szerepelni fog rajta Britney Spears, Kylie Minogue, Charli XCX, Sia, Foxes, Mikky Ekko √©s Matthew Koma is.

Az elektrodiszk√≥ d√©l-tiroli sz√ľlet√©sŇĪ √ļtt√∂rŇĎje a hetvenes √©vek k√∂zep√©n lett egyre sikeresebb a m√ľncheni st√ļdi√≥j√°ban, k√ľl√∂n√∂sen a Donna Summernek √≠rt sl√°gereknek k√∂sz√∂nhetŇĎen, melyek k√∂z√ľl az I Feel Love val√≥s√°ggal forradalmas√≠totta a popzen√©t.

Dolgozott egy√ľtt azt√°n egy csom√≥ mindenkivel a hetvenes-nyolcvanas √©vekben (Blondie, Sparks, David Bowie, Phil Oakey, Berlin stb.), sok ikonikus filmzen√©t is √≠rt, majd hosszabb sz√ľnet ut√°n tavaly felbukkant a Daft Punk album√°n a Giorgio by Moroder c. sz√°mban. Az√≥ta √ļjra akt√≠v, most pedig itt az √ļj sz√°m, ami t√∂k j√≥, √©s kicsit eml√©keztet is a From Here to Eternity c. legjobb sz√≥l√≥album√°ra. V√°rjuk a lemezt!