Illustration for article titled Tudtad, hogy az idei Szigeten fellépett az Iron Maiden és a Muse is?

Az Esti Hírlap szerint igen.

Most már tegnap óta kint van a szebb napokat is látott bulvárlap honlapján a Véget ért a Sziget fesztivál című cikk, amely idáig stimmel csak, ugyanis egy az egyben a 2010-es fesztiválról szóló tudósítást szerkesztették be. Ami csak azért is fura, mert ugyanakkor befért egy idei grafikon is az ilyen mondatok mellé:

Az idén a legnagyobb tömeget a brit heavymetal-legenda, a kétórás koncertet adó Iron Maiden fellépése vonzotta, szombaton 72 ezren voltak a fesztiválon, ami háromezerrel múlta alul az abszolút telt házat. Ha csak a zenei produkciókat vesszük sorra, akkor a fesztivál nagyszínpadának másik csúcspontjaként a Muse vasárnap esti koncertjét jelölhetjük meg, hiszen a Matthew Bellamy vezette formáció friss, impulzív, magával ragadó dalai kortól, nemtől és zenei ízlésvilágtól függetlenül képesek bárkit szórakoztatni.

Advertisement

Amikor tegnap délután átküldték a linket, azt hittem, pillanatok kérdése és lecserélik, de úgy látszik, a lapnál örökké 2010 lesz, ami nem is volt rossz év, szóval valahol megértem.

Share This Story

Get our newsletter