Az Esti Hírlap szerint igen.

Most m√°r tegnap √≥ta kint van a szebb napokat is l√°tott bulv√°rlap honlapj√°n a V√©get √©rt a Sziget fesztiv√°l c√≠mŇĪ cikk, amely id√°ig stimmel csak, ugyanis egy az egyben a 2010-es fesztiv√°lr√≥l sz√≥l√≥ tud√≥s√≠t√°st szerkesztett√©k be. Ami csak az√©rt is fura, mert ugyanakkor bef√©rt egy idei grafikon is az ilyen mondatok mell√©:

Az id√©n a legnagyobb t√∂meget a brit heavymetal-legenda, a k√©t√≥r√°s koncertet ad√≥ Iron Maiden fell√©p√©se vonzotta, szombaton 72 ezren voltak a fesztiv√°lon, ami h√°romezerrel m√ļlta alul az abszol√ļt telt h√°zat. Ha csak a zenei produkci√≥kat vessz√ľk sorra, akkor a fesztiv√°l nagysz√≠npad√°nak m√°sik cs√ļcspontjak√©nt a Muse vas√°rnap esti koncertj√©t jel√∂lhetj√ľk meg, hiszen a Matthew Bellamy vezette form√°ci√≥ friss, impulz√≠v, mag√°val ragad√≥ dalai kort√≥l, nemtŇĎl √©s zenei √≠zl√©svil√°gt√≥l f√ľggetlen√ľl k√©pesek b√°rkit sz√≥rakoztatni.

Amikor tegnap d√©lut√°n √°tk√ľldt√©k a linket, azt hittem, pillanatok k√©rd√©se √©s lecser√©lik, de √ļgy l√°tszik, a lapn√°l √∂r√∂kk√© 2010 lesz, ami nem is volt rossz √©v, sz√≥val valahol meg√©rtem.