√Čn tudtam, viszont valami√©rt sose l√°ttam. Most el√©m ker√ľlt a Szeg√©ny Dzsoni √©s √Ārnika vonatkoz√≥ r√©szlete, b√≥nuszk√©nt pedig a korm√°nyfŇĎ IMDB oldala.

A gyerekfilm L√°z√°r Ervin mes√©j√©bŇĎl k√©sz√ľlt 1983-ban, √©s a Vez√©nylŇĎ T√°bornok √ļr akkor m√©g tizedes sem volt, egyetemistak√©nt tŇĪnik fel p√°r jelenetben, amik fent is vannak a YouTube-on. (Egy√©bk√©nt rabl√≥t alak√≠t.)

SŇĎt, Konzervativanarchista √∂ssze is gyŇĪjt√∂tte az Orb√°n-snitteket, ha valakinek nincs ideje v√©gign√©zni a t√≠z percet, ahol egy√©bk√©nt Viktorunk futballozik is.

M√©g viccesebb azonban az IMDB profilja, amibŇĎl kider√ľl, hogy a FŇĎn√∂k √≠g√©retesen indul√≥ sz√≠n√©szi p√°ly√°ja n√©mi megtorpan√°s ut√°n folytat√≥dott, amikor feltŇĪnt A fideszes zsid√≥, a nemzeti √©rz√©s n√©lk√ľli anya √©s a medi√°ci√≥ c√≠mŇĪ dokumentumfilmben, illetve a Kopaszkutya KettŇĎben is.

A l√°bjegyzetek k√∂z√∂tt √©rdekess√©gk√©nt kider√ľl, hogy Orb√°n a sikeres sz√≠n√©szi karrier mellett mintegy m√°sod√°ll√°sban Magyarorsz√°g minisztereln√∂ke is.