Illustration for article titled ​Tudsz durvábbat mondani annál, hogy homo mutyisztanicus?

1,2,3, indul a zsurnalizmusverseny, ki tudja a legkeményebb kifejezést a mutyi szóval? Fődíj nincs, de a bajnokság után annak, aki kimondja vagy leírja a mutyit, az Álmok Színházának gyepszőnyegén élesre köszörült Alpesi Valutával vágom el a bakancslistáját.

Advertisement

A normális emberek közössége ki kell vesse magából azt, aki a mutyi szót használja. A mutyi debil, szerencsétlen, kellemkedő, affektáló szó. Micsoda boldog békeidők voltak, amikor még a "polgár" állandó ismételgetése miatt nyígtak az érzékenyebbek! Én már annyira az összeomlás határára kerültem a mindenfelől áramló mutyi miatt, hogy ma, amikor a Mirike élete első szivacskézilabda-meccsére robogtam a motorral, ahelyett, hogy szokás szerint Whigfield Saturday Night

vagy a Prosectura Kéz nélkül című számát énekelgettem volna

borzasztó hamisan, ahogy szoktam, ezen a szemétláda, nyálkás testű mutyin rágódtam. Mutyisztán! - háborogtam magamban, amikor megjelent előttem a részegújságíró-izzadságból, köldökszöszból és cigihamuból gyúrt Gólem-szerű szörnyeteg, a Homo Mutyisztanicus. Micsoda dörgedelmes publicisztikákat lehetne írni ezt az új embertípust ostorozva!

Advertisement

Na jó, ez viccnek is erős volt. Ha tudsz durvábbat vagy hasonlót írd meg, vagy elvisz a mutyidémon!

(A fenti képen Mutyi bohóc Varga Miklós társaságában látható)

Share This Story

Get our newsletter